LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Jul: Jedan znak će upoznati osobu totalno suprotnu od sebe i započet će vezu…

ljubavni horoskop

OVAN

Vi ste više divlji nego originalni, avanturistički, a ne drugačiji. Danas imate priliku rekreirati se u novom svjetlu. Ne morate promijeniti način na koji izgledate, samo jedan ili dva vaša ukorijenjenija stava. Možda ćete otkriti da vam drugi reagiraju na drugačiji način, a to povećava vaš romantični potencijal.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Današnji dan donosi sa sobom priliku da dragoj osobi kupite nešto nevjerojatno jedinstveno i originalno. Nećete morati provesti cijeli dan u potrazi za tim jer će vam se gotovo činiti da će vam iskočiti s police. Vaš će partner biti toliko zadivljen da će vam sigurno pasti pred noge i ispuniti vam sve što poželite. Sretni ste!

 

 

BLIZANCI

Možete biti čudni i posebno čudni koliko god želite danas. Imate priliku bolje upoznati nekoga tko je isto tako različit od vas. Vaša nadolazeća romansa možda neće ići uobičajenim putem većine parova, ali bit će vrlo posebna i značajna za vas dvoje. Samo izađite i uživajte u procesu.

 

 

RAK

Ovo će vjerojatno biti dan za pamćenje. Možda ćete biti iznenađeni kada vam prijatelj objavi koliko je osjećao prema vama već duže vrijeme, a da niste ni sumnjali. Ako uspijete preboljeti svoje stanje šoka, možda ćete moći predložiti okupljanje za intimniju večer, poput zajedničke večere.

 

 

LAV

Možda romantično nije prava riječ za događaje koji bi mogli uslijediti danas. Jednu ćete minutu možda biti svuda oko svoje voljene osobe, a sljedeću negdje sami. Vaše emocije mogu biti pomalo nestabilne. Možda ne možete puno učiniti, osim objasniti kako se osjećate i zamoliti partnera da vam da prostora.

 

 

DJEVICA

Čini se da bi vas danas mogla pripremiti neka iznenađenja. Romantično, možda ćete komunicirati s nekim iz prošlosti na poslu, tamo gdje to najmanje očekujete. Ovo može biti veliki šok, ali ako se možete okupiti, možda vas čeka još jedno iznenađenje, jer otkrijete da će se uskoro vratiti u vaš život.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 24. Jul: Jedan znak će upoznati osobu totalno suprotnu od sebe i započet će vezu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top