HOROSKOP za NAREDNIH 7 DANA: Burni dani za Vagu i Škorpiju, a OVIM znacima stiže NAJBOLJA sedmica u godini!.-/

HOROSKOP za NAREDNIH 7 DANA: Burni dani za Vagu i Škorpiju, a OVIM znacima stiže NAJBOLJA sedmica u godini!.-/

28 siječnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Tijekom idućeg tjedna, zvijezde i položaj planeta vam neće biti naklonjen, stoga je potrebno da određenim stvarima pristupate da više opreza i pažnje. Mogle bi se desiti neke neočekivane i nepredviđene situacije u kojima nećete znati kako da postupite. Bitno je da svemu pristupate oprezno, smireno i bez rizika.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Zvijezde i položaj planeta će vam biti naklonjen u narednom tjednu. Ono što je sigurno je to da vas čekaju lijepe situacije i događanja. Vaš uspjeh će se odraziti i na ljubavnom i na poslovnom planu. Na poslovnom planu pratit će vas uspjeh, stoga je moguće ili unaprijeđenje ili povišica plaće. Na ljubavnom planu, partner će vam biti pristupčniji nego inače i priređivat će vam iznenađenja koja će vas napuniti zadovoljstvom i srećom.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Položaj planeta vam je naklonjen i ima naglasak na poslovne i ljubavne uspjehe. Tijekom tjedna nećete nailaziti na veće poslovne i ljubavne probleme. Dani će biti bezbrižni i ispunjeni zadovoljstvom i srećom. Pred vama je lijep i bezbrižan tjedan tijekom kojeg će vas pratiti samo pozitivna dešavanja i tijekom kojeg ćete samo za sreću znati.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Poslovni tjedan bi mogao biti uspješan i mogli bi ste zabilježiti neke uspjehe na poslu koje će vam u konačnici donijeti dobro. No, uspjehe nećete nizati i na ljubavnom planu. Vaš partner bi mogao nešto reći i napraviti zbog čega ćete izgubiti povjerenje i zbog čega bi moglo doći do zahlađenja odnosa.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Cijeli tjedan ćete biti pod zaštitom zvijezda i događat će vam se samo lijepe i pozitivne stvari. Tijekom tjedna nećete se susretati sa problemima, a posebno sa onima koji će narušiti vaš mir i dovesti vas u bezizlaznu situaciju. Na poslovnom planu vas čeka zadovoljstvo, jer će pasti maske onih osoba, kojima su davno trebale pasti.

 

Nastavak na idućoj stranici

Stranice: 1 2