Dolazi kraj LJUBAVNE PATNJE: OVA 3 znaka će pronaći svoju PRAVU LJUBAV tokom Mjeseca nasuprot Saturnu od 16. decembra!//

Dolazi kraj LJUBAVNE PATNJE: OVA 3 znaka će pronaći svoju PRAVU LJUBAV tokom Mjeseca nasuprot Saturnu od 16. decembra!//

13 prosinca, 2022 0 By Admin

Uglavnom svi na Zemlji odrastaju s idejom da bi, idealno, trebali pronaći svoju pravu ljubav, vjenčati se s njima, imati djecu i živjeti sretno do kraja života.

Dok je većina nas realističnija i oprašta po pitanju ovog zaključanog idealizma, još uvijek tragamo za tom nedostižnom ‘pravom ljubavi’, na neki način, pripremamo se za putovanje života, pokušavajući ostvariti ovu ideju.

Ali je li tako daleko? Samo zato što je to ‘idealno’ ne znači nužno da je to nemoguć san. Imamo pravo na svoje snove, a kad smo mladi, želimo vrstu veze koja čini da se osjećamo sigurno, voljeno, sigurno i sretno.

Vrijeme nas pomalo umara, dovodi do gorčine i nevjerice u mogućnost takve ljubavi. Ali zar ne postoji nešto poput prave ljubavi? Vjerojatno bi bilo dobro definirati što netko misli o pravoj ljubavi prije nego što prekine.

Razvedrimo se kad je ljubav u pitanju; dajemo joj priliku. To znači da ne tražimo sve greške ili ono što bi moglo poći po zlu. Osobu koja nas zanima vidimo kao ljudsko biće, manjkavo i možda divno.

Tijekom ovog tranzita pravu ljubav je lako pronaći jer smo manje zabrinuti za naš kontrolni popis ‘što ovu osobu čini BROJ JEDAN’, a više zainteresirani za ‘sve što tu osobu čini posebnom’.

Pravu ljubav danas pronalaze oni koji prihvaćaju prirodu onakvu kakva jest. Ako živimo u nedoumici da ćemo ga pronaći, nikada to uopće nećemo saznati.

3 horoskopska znaka koji pronalaze svoju pravu ljubav:

1. BLIZANCI

Koliko puta ste se zaljubili? I sa svakom osobom, niste li razmišljali da bi ona možda mogla biti vaša prava ljubav? Kad se zaljubiš, padaš teško, svaki put. Ipak, završili ste slomljena srca, osjećajući se kao da ste upravo doživjeli veliki gubitak.

Taj veliki gubitak doveo je do velike slobode; međutim, svaka nova sloboda dolazila je s poukama; bolje si upoznao sebe kroz svaki kraj.

Sada ste otvoreniji i dok se trudite izbjegavati određene tipove ponašanja, shvaćate da su ljudi ljudi, a ako ‘dobijete’ dobrog, imate sreće.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Danas, za vrijeme ovog tranzita pogledat ćete u oči nekoga za koga duboko u srcu znate da je onaj pravi za vas. Nazovite to pravom ljubavlju ili novim iskustvom. U svakom slučaju, danas će vam donijeti lijep trenutak.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2