DNEVNI TAROT za 1. Novembar: Jednom znaku stiže nevjerojatna LJUBAVNA PROMJENA, a OVAJ znak će imati priliku ZARADITI VELIK NOVAC!

DNEVNI TAROT za 1. Novembar: Jednom znaku stiže nevjerojatna LJUBAVNA PROMJENA, a OVAJ znak će imati priliku ZARADITI VELIK NOVAC!

30 listopada, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Mjesec

Dnevni tarot: Stvari su mutne i nejasne. Mogao bi postojati razlog zašto su svi detalji skriveni od vas. Možda niste spremni nositi se s njima ili su nevažni i namijenjeni drugom vremenu.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Vitez štapova, obrnuto

Suzdržati se. Kada osjetite da ste rekli sve što ste mogli reći, neka ima mjesta za disanje. Ne možete forsirati stvari. Morate dopustiti životu da uskoči i učini ono što treba.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Dvojka mačeva

Niste sigurni i to je sasvim normalno. Nepoznato je često zastrašujuće. Nitko nikada nije u potpunosti spreman za svoju avanturu, ali ono što otkrijete dok se hrabro upuštate u onostrano jest da ste bili spremniji nego što ste doista zamišljali da jeste.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Umjerenost, obrnuta

Još niste dobili odgovore na sva pitanja. Pitajte još nekoliko. Budi znatiželjan, Tražite ono što želite i dopustite sebi da iskusite čak i ono što vas plaši.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: desetka štapića

Vrijeme je da se stvari dogode. Na raspolaganju su vam tone energije i resursa. Gotovo je previše, stoga se usredotočite na jednu ili dvije stvari kako biste doista povećali svoje mogućnosti i mogućnosti.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Čarobnjak, obrnuta

Ne morate sada ništa učiniti. Ništa nije potrebno i kada stvari budu spremne za promjenu, dogodit će se organski same od sebe.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Snaga

Dovoljno ste jaki. Imate puno hrabrosti i odlučnosti na raspolaganju. Dodirnite ga. Ova karta ukazuje na mogućnost zarade. Ili ćete imati mogućnost zaraditi ili će vam ići u prilog neka situacija koja će vam donijeti novac.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Vitez pehara

Neka vas osjećaji vode. Vaš vas um možda upravo sada pokušava zaštititi, pa kada stvarno osjećate da ste u pravu, krenite svojim intuicijom.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Trojka mačeva, obrnuta

Netko tko vam je slomio srce i više nije u tvom životu pokazao se nepodobnim za vezu s vama. Dakle, dok učite ići naprijed s nadom u srcu, stvarate nova značajna iskustva koja popunjavaju prazninu danas.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Trojka pentakla

U zraku je kreativna energija. Sve možete ostvariti ako vjerujete u sebe i svoje snove. Svemir je širom otvoren za vas da zamislite novu ideju i krenete prema drugom cilju.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Vitez mačeva

Ponekad se s nekim morate posvađati i, iako je neugodno, možete se pošteno posvađati i jedno drugom dati mogućnost da razgovarate. O istini svog partnera možete saznati više nego prije ako mu danas date prostora za snažne emocije.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Stranica pehara, obrnuta

Osoba čuva tajne, a vi možete osjetiti da su neistinite. Svemir to često otkriva kada osoba laže. Tražite da se istina sama otkrije, a zatim gledajte kako izlazi na vidjelo bez vaše pomoći.