LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Jul: U toku dana u život jednog znaka će se VRATITI OSOBA iz PROŠLOSTI i htjet će ISPRAVITI GREŠKE…

ljubavni horoskop

OVAN

Netko koga ste nekad poznavali ponovno će se pojaviti. Sjećaju vas se i drugih dana kada nad vama nije visio taj teret odgovornosti. Spremni su ispraviti greške iz prošlosti i htjeli bi ponovno biti s vama. Možda bi vrijedilo pokušati. Nema se što izgubiti, a možda ćete se čak i osjećati puno sretnije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda danas postoji ozbiljna atmosfera između vas i vašeg partnera. Ako ste morali razgovarati o incidentu koji se nedavno pojavio i o kojem dosad niste ništa rekli, ovo je možda trenutak za to. Osjećat ćete se puno bolje, a i vaš će se partner osjećati bolje.

 

 

BLIZANCI

Dan će vjerojatno početi s malo mračnijom notom, ali će se poboljšati ako uspijete doprijeti do srži problema koji vas oboje pogađa. Iako možda nije ništa previše ozbiljno, ipak je potrebno malo razmisliti. Maknite temu s puta kako biste mogli uživati ​​u predstojećoj večeri. Zaista je vrijedno truda.

 

 

RAK

Danas biste mogli dobiti u glavu određenu ideju koja se tiče i vas i vašeg partnera. Možda ćete osjetiti da je vrijeme da uložite u nešto solidno i potencijalno isplativo, poput neke imovine, na primjer. Iako je ovo doista izvrsna ideja, potrebno je samo malo organiziranja kako biste bili sigurni da ste uzeli u obzir svaku mogućnost. Onda možete ići na to.

 

LAV

Danas ćete u svom odnosu s partnerom osjetiti osjećaj snage i solidarnosti. Što god se između vas dogodilo u prošlosti, sada osjećate da ste razvili vrlo blisku i sigurnu vezu koju vrlo malo može razbiti. Možda je pravo vrijeme da odete i proslavite ovu večeru uz svijeće.

 

 

DJEVICA

Današnji razgovor možda nije najsmješniji i iskričav, ali ćete ipak romantično dosta napredovati. Osoba na koju ste se usmjerili možda nije najgovorljivija koju ste upoznali, ali ima mnoge druge kvalitete koje namjeravate shvatiti ozbiljno. Vjerojatno ćete ostaviti dojam ako se budete ponašali mirno i obzirno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Jul: U toku dana u život jednog znaka će se VRATITI OSOBA iz PROŠLOSTI i htjet će ISPRAVITI GREŠKE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top