Ljubavna kompatibilnost STRIJELCA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost STRIJELCA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

18 siječnja, 2023 0 By Admin

Kao optimističan i avanturistički Strijelac, potreban vam je partner koji razumije vašu potrebu da slobodno lutate. Najviše ćete se zabaviti s jednako raspoloženim i neovisnim Vatrenim znakovima Ovnom i Lavom, ali vašu slobodu će ugroziti oprezni tipovi koji ne mogu pratiti korak.

Strijelac i Ovan

Strijelac može biti odličan spoj za Ovna koji će ponekad izgubiti interes za neki projekt na pola puta. Uvijek završiš ono što započneš, a Ovan može puno naučiti iz tvoje predanosti. Isto tako, Ovnu nikad ne nedostaje motivacije i može vas pokrenuti kada vam je potreban dodatni poticaj. Zajedno možete utrti put inspiracije i kreativnosti. Oboje ste orijentirani na akciju i lijepo ćete se zabaviti putujući, družeći se i igrajući se zajedno. Jedini problem? Oboje ste toliko neovisni da se možda niste spremni posvetiti vezi.

 

Strijelac i Bik

Stabilan i odan Bik je dobar – ali izazovan – suputnik za Strijelca. Vaš bik vam može pružiti dobar savjet, praktičnu prosudbu i nagrađivan odnos. Vi, s druge strane, možete pomoći da se vaš ponekad lijeni Bik pokrene i da ga više zainteresirate za svijet oko sebe. S druge strane, nikada niste zadovoljni statusom quo, a Bik voli stvari upravo onakve kakve jesu. Problemi mogu nastati kada osjetite potrebu da protresete stvari. Ako se možete uvjeriti da stabilno ne znači uvijek dosadno, možda imate dugoročni potencijal s Bikom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Strijelac i Blizanci

Unatoč vašim razlikama, vaša vatrena priroda dobro se miješa s prozračnim Blizancima. Blizanci su zainteresirani za ono što je trenutno uzbudljivo, a rijetko gledaju u sutra. Veliki ste mislilac s dugoročnim planovima. Blizanci vam, međutim, mogu ići na živce, jer bez obzira na to imaju li što za reći ili ne, nikada ne prestaju razgovarati. Ipak, jedni drugima nudite novi način gledanja na svijet oko sebe, što vas čini dobrim timom. Međutim, oboje možete biti malo raštrkani, pa će netko morati istupiti i biti onaj prizemljeni.

 

Strijelac i Rak

Vaša nemirna priroda mogla bi biti malo uznemirujuća za kućnu osobu kao što je Rak. Jednostavno ne možete dugo ostati na jednom mjestu – poriv da proširite svoje horizonte i istražite veliko nepoznato preteško je zgusnuti. Morate pogurati omotnicu u ime avanture, dok se vaš Rak opire – pa čak i skriva od – promjena. Ponekad ste iskreni prema grešci i lako biste mogli povrijediti osjetljivog Raka. Vas dvoje niste prirodan par, ali ako svom Raku možete dati dovoljno emocionalne sigurnosti i možete zadržati svoju neovisnost, to bi moglo uspjeti.

Strijelac i Lav

Lav i Strijelac su oboje vatreni znakovi, što znači da ste oboje orijentirani na akciju. Lavovi su velikodušni i dijele vašu ljubav prema dobrom provodu. Početak romanse s lavom je stvar bajki: nebo se otvara, mora se razdvaja i događa se čarolija. Vaš partner voli biti u gradu, i nije važno koja je prilika – jednako je sretan u muzeju kao i na nogometnoj utakmici. Oboje ste izražajni i otvoreni i imat ćete mnogo fantastičnih avantura zajedno. Unatoč tome što imate toliko toga zajedničkog, možda vam je teško održati vezu. To je zato što ste oboje toliko zabrinuti za zabavu da ne trošite vrijeme na postavljanje temelja za svoju zajedničku budućnost.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2