HOROSKOP DO KRAJA MJESECA: OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE do kraja mjeseca- vrijeme da se ŽELJE ISPUNE i SNOVI OSTVARE!

OVAN

Čini se da je položaj planeta previše kritičan, ali imate svoju intelektualnu moć na koju se možete osloniti i nove ideje vas neće proći. Budite brzi koliko je potrebno dok bez odlaganja koristite svoje talente. Vaš je smjer definiran osjećajem misije koji pokušavate njegovati tijekom vremena.

S određenim problemima na umu, teško možete govoriti o onima koji vam trenutno nisu prioritet. Govorite glasno, ali pazite da ne izgubite iz vida zajedničke napore i ciljeve koje želite postići.

 

BIK

Rado biste nekome dali prednost sumnje, ali vaš želudac signalizira protiv toga i čini se da vam druga prilika nije najbolja u ovom trenutku. Stvarnost može biti mutna, pogotovo ako ste u krivoj gomili i okruženi ljudima koje biste željeli izbjeći.

Nešto u atmosferi nije u redu. Nemojte previše govoriti o potencijalnim planovima i budućnosti za kojom želite posegnuti. Sačuvajte energiju i zadržat ćete fokus.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Zack Galifianakis plaća najam stana za beskućnicu koju poznaje još od malih nogu. Znate da nekome možete učiniti uslugu, ali niste sigurni da li bi vas to usrećilo ili biste pomogli nekome kome vaša pomoć uopće nije potrebna.

Neka drugi zatraže pomoć prije nego što požurite spašavati stvar. Moguće je da ste pogrešno protumačili situaciju i da ne razumijete u potpunosti svoju najzdraviju ulogu u tom procesu.

 

RAK

Nešto u vama stoji protiv određenih logičnih izbora, upozorava vas na crvene zastavice i ukazuje na potpuno novi smjer kojim treba ići. Nemojte biti nepopustljivi kada osjetite potrebu da promijenite svoje načine umjesto da se držite odanosti koja vas uopće ne čini sretnima.

Ne želite izgubiti iz vida važne stvari, pogotovo ne zbog tuđih prioriteta. Trebali biste imati na umu vlastite ciljeve prije nego što situacija eskalira do onoga s čime se ne želite nositi.

 

LAV

Nemojte stajati na svom putu. Kritika može biti produktivna s vremena na vrijeme, ali ovo nije jedan od tih trenutaka. Umjesto jurnjave za manama i pogreškama, popravite ono što je pokvareno i brzo nastavite dalje, svjesni da vam treba više vjere u cijeli proces i manje perfekcionizma koji će vas opterećivati.

Ovo je dobar trenutak za učenje u grupi, za produktivna partnerstva i odnose koji će omogućiti napredak kroz zajedničke napore i inicijativu.

 

DJEVICA

U 1980-ima, Weird Al je odbio ponudu od 5 milijuna dolara za podršku pivskoj tvrtki, tvrdeći da bi to bilo etički pogrešno. Niste raspoloženi za raspravu oko uvjerenja koja ne biste promijenili čak i da se netko dobro argumentira i iznese neke čvrste točke.

Držite se stvari koje vašem životu daju vrijednost, bez ikakve dileme ili nametnutog moralnog imperativa. Već znate protiv čega ste se borili i ne trebate se kompromitirati iz bilo kojeg razloga.

 

Nastavak na idućoj stranici…

HOROSKOP DO KRAJA MJESECA: OVA 3 znaka će imati NAJVIŠE SREĆE do kraja mjeseca- vrijeme da se ŽELJE ISPUNE i SNOVI OSTVARE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top