Evo zašto OVA 3 horoskopska znaka mogu očekivati TEŽAK DAN i LOŠ HOROSKOP u subotu, 23. Jula

Postoji dobar razlog da se na današnji dan osjećate loše ili pomalo nervozno, jer imamo Jupitera u Ovnu i Saturna u Vodenjaku. Ovi tranziti nas mogu ‘okrenuti’, što znači da izvlače energiju iz nas.

Netko bi mogao pomisliti da bi tranzit poput Jupitera u Ovnu funkcionirao ZA nas, i zasigurno je dostupan za to. Ali za neke znakove ovaj tranzit djeluje tako da stvara više onoga što ne želimo. Jupiter je dobar za širenje onoga što već postoji, ali kada je u Ovnu, mogli bismo naići na pogrešno postavljenu negativnu energiju. Ako se zadržimo na njemu, ono postaje veće.

Saturn u Vodenjaku daje nam do znanja da na čemu god da se bavimo nećemo iz toga dobiti nikakvo zadovoljstvo.

Budući da smo ljudi, želimo zadovoljstvo, a na dan poput današnjeg tražit ćemo ga na svim pogrešnim mjestima. Saturn odsiječe nadu dana i pušta nas da pogledamo sve stvari koje ne možemo postići. Današnji dan donosi mnoge znakove frustracije; vjerujemo da su nam namjere dobre, ali ne možemo ništa pokrenuti s mrtve točke.

Ako ste ikada nekoga pitali: “Što nije u redu” samo da biste dobili odgovor: “Ne znam”, tada ćete shvatiti današnjicu. “Zašto se danas osjećaš nelagodno?” “Jer.” “Zašto danas ništa ne ide kako treba?” “Ne znam.” “Kako mogu danas dobiti ono što želim?” “Pff, kako god.”

23. jul 2022. donosi nam mnogo neobaveznih izjava i vrlo malo jasnih odgovora. Mogli bismo ga čak nazvati danom ‘bez olakšanja’. Ono što danas trebamo izbjegavati je forsiranje nečega što se ne događa.

3 horoskopska znaka s lošim horoskopom u subotu, 23. jula 2022.

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Prijeđimo odmah na stvar: imali ste i boljih dana od ovog, a to je ono na što ćete danas morati paziti. Do sada ste imali dobar tjedan, što vas vjerojatno čini sigurnim da će današnji dan proći jednako uspješno; međutim, griješili biste u vezi s tim.

Ako postoji jedna stvar koju mrzite, onda je to rečeno da nešto ne možete učiniti – pogotovo od strane nekoga prema kome već nemate poštovanja.

I to je danas ukratko. Osuđujete druge zbog nedostatka inteligencije, no čini se da im danas daje posebnu privilegiju da vam govore što da radite.

To je nervozno, ali u isto vrijeme ne možete pobijediti, jer oni drže nešto nad vama što omogućuje njihovo bahato ponašanje. Ova situacija uključuje nekoga na vašem radnom mjestu.

Ako se protiviš njihovim željama, nekako gubiš, a ne želiš izgubiti – ili izgubiti posao što se toga tiče, pa se spuštaš i daješ im ono što žele, što rastvara sav tvoj ponos.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Evo zašto OVA 3 horoskopska znaka mogu očekivati TEŽAK DAN i LOŠ HOROSKOP u subotu, 23. Jula

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top