Evo što se događa 23. Jula sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove subote imati SJAJAN DAN i ODLIČAN horoskop!

Danas ćete se možda osjećati kao da vas Svemir tjera da donesete odluku ili poduzmete akciju jer se Jupiter u Ovnu sjedinjuje sa Saturnom u Vodenjaku.

Saturn je trenutno retrogradan u Vodenjaku, što znači da ne samo da dolazi jasnoća, već se i karmička vaga uravnotežuje.

Saturn je poznat kao otac vremena i karme, vladar božanskog vremena, pa čak i granica, naglašavajući vezu između ovih tema.

Tijekom retrogradnosti dolazi do balansiranja u kojem ćete se susretati sa situacijama na temelju onoga što ste prethodno posijali.

Zajedno, ova dva planeta će danas stvoriti priliku da možete uravnotežiti svoju karmičku vagu, ali i pozvati veće obilje u svoj život.

Može se činiti kao napet trenutak u kojem su stvari stigle ranije nego što se očekivalo ili čak da vjerujete da jednostavno niste spremni.

Ali sva ta samoograničavajuća uvjerenja bit će dovedena u pitanje. Umjesto toga, pozvani ste da vjerujete ne svom vremenu nego Svemiru.

3 horoskopska znaka s najboljim horoskopom u četvrtak, 21. srpnja 2022.

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Postoji vrijeme za vježbu strpljenja i suzdržanosti, a postoji i vrijeme za zatvaranje očiju i ulaganje svega kamo god to vodilo. Nedavno ste bili izuzetno strpljivi na svom putovanju. Niste donijeli nikakvu odluku u djeliću sekunde niti ste dopustili da vaša impulzivnost uništi proces lekcija koje biste naučili zbog toga.

Ali sada se približavate onom prostoru u kojem se ne osjećate dobro što ste još uvijek u istoj situaciji na početku godine.

Sada je vrijeme da budete u mogućnosti prigrliti snagu svojih odluka i prepoznati da možete krenuti naprijed. Danas ste dovedeni u božanski trenutak. Međutim, Svemir može učiniti da se osjećate kao da stvari postaju napete ili da čak osjećate pritisak da nešto učinite.

Ne preuzimajte ovo na sebe. Umjesto toga, gledajte na to kao da se tako osjećate samo zato što vam Svemir govori da je vrijeme da napravite korak. Vjerujte da je svaka odluka koju ste donijeli do ovog trenutka bila dio plana. I da ste od ovog trenutka nadalje vi odgovorni za svoju sudbinu, a baš kao što je strpljenje važno, važno je i znati kada nešto poduzeti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Evo što se događa 23. Jula sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove subote imati SJAJAN DAN i ODLIČAN horoskop!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top