Dnevni TAROT za 5. Mart: OVOM znaku ovaj dan donosi divne vijesti, novac, pomirenje i ljubav!

Dnevni TAROT za 5. Mart: OVOM znaku ovaj dan donosi divne vijesti, novac, pomirenje i ljubav!

3 ožujka, 2024 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Sunce

Dnevni tarot: Bez obzira s čime se suočavate, danas je najbolje zadržati optimističan način razmišljanja. Tarot karta Sunce jasan je znak da teškoće i dobra vremena vode do blagoslova. Ne bojte se što god vam se nađe na putu. Sve će vam uspjeti.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: petica pentakla

Dnevni tarot:  Znate kakvi ljudi mogu biti na radnom mjestu. Možda postoji jedna osoba koja ujutro nije popila dovoljno kave samo da bi sa sobom u ured ponijela kokošje raspoloženje. Možda se osjećate kao da želite otići kući ranije samo da pronađete središte smirenosti, ali za danas samo pustite da vam se stvari otkotrljaju s leđa. Pet sati će doći prije nego što mislite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Osmica pentakla

Bolje ti je da radiš! Danas se sve vrti oko truda koji ulažete kako biste dobili rezultat koji želite. Ne možete samo očekivati ​​da će se nešto dogoditi ako se ne usredotočite, zar ne? Dakle, odložite telefon i ne skrolajte po Facebooku (koliko god primamljivo bilo). Umjesto toga, što prije pregledajte svoj popis obaveza i ostvarite te ciljeve.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Osmica pehara, obrnuta

Ranije ovog tjedna bili ste pravi nered, ali sada pogledajte kako se smiješite i ponašate se kao da vas ništa ne može spriječiti da pronađete svoju radost. Sada si na puno boljem mjestu kad si prebolio sve što ti je povrijedilo srce. Spremni ste zavladati svijetom, a nije važno ni to što je danas težak dan.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Devetka mačeva, obrnuta

Koga briga za te noževe u leđa, zar ne? Već si to prebolio. Znate da ste sjajna osoba s puno ljubavi za ponuditi. Ako vas netko i njihovi prijatelji ne mogu cijeniti onakvima kakvi jeste, naći ćete bolja mjesta i ljude koji vas cijene.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Budala

Mnogo si pametnija nego što misliš, ali čak bi i ti mogla s vremena na vrijeme poslušati nečiji savjet. Možda ne volite čuti nekoga tko stoji po strani, ali čini se da misli da vam može reći kako živjeti svoj život. Stvar je u tome što uvijek postoji nešto vrijedno iz nečijih usta kada govore. Razmislite i vidite što bi to moglo biti.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Petica mačeva

Trenutno se događa mnogo drame i možda ste se malo previše zaglibili u stvari. Niste netko tko voli ulaziti u tračeve o tome tko je što učinio. Dakle, iako je ljudima možda postalo previše ugodno pričati o nečemu skandaloznom, samo se naklonite i dajte im do znanja da ste trenutno previše zauzeti da biste išta slušali osim ako nije stvarno važno.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Vitez štapića

Odlučan si. Zbog toga je tako važno udarati kada je željezo vruće. Imate stvarno snažnu perspektivu i znate što je potrebno da učinite ono što ste naumili. Ne dopustite da vam dan prođe samo odgađajući. Započnite.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Velika svećenica, obrnuta

Kada vaša intuicija utihne, to je pomalo zapanjujuće. Danas možete pitati svemir za pomoć, ali on je tih. Ne dobiješ ništa, nada. Umjesto da se uzrujavate, to bi moglo značiti da ono što želite treba biti na čekanju. Sutra će vam stvari biti jasnije. Dakle, čekaj.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: petica štapova

Kad ste mislili da je sve dobilo zeleno svjetlo i da je sve spremno za rad, u vaše se planove ubacio francuski ključ. Ovo možda nije baš dobro, ali hej, tvoje vrijeme je širom otvoreno i slobodno za druge važne stvari, poput kupovine!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Carica

Upravo sada moraš biti pčela kraljica. Vi ste to dijelili. svoju moć predugo. Vrijeme je da povratite svoj identitet i sebe. Znate što trebate učiniti i što želite biti. Vizualizirajte to. Sad ti je tako blizu.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Stranica pehara, obrnuta

Netko krije kako se stvarno osjeća i možete vidjeti da se čuva neka tajna. Možda biste htjeli izravno pitati hoće li vam se otvoriti. Vaša iskrena zabrinutost može biti sve što im treba reći što im je na srcu.