Bik dobiva FANTASTIČNU PONUDU, Ribe u žustroj SVAĐI, Ovan se mora nekoga PAZITI, a OVAJ znak će imati LUDU SREĆU!-/

Bik dobiva FANTASTIČNU PONUDU, Ribe u žustroj SVAĐI, Ovan se mora nekoga PAZITI, a OVAJ znak će imati LUDU SREĆU!-/

22 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Ciganske karte vam savjetuju oprez tokom cijele naredne sedmice, što na poslovnom, što na ljubavnom planu. Jednostavno taj period je loš za vas i bit će vam potrebno mnogo opreza. Pogotovo pripazite na vaše reakcije prema radnim kolegama, tu vam vreba najveća opasnost.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Naredne sedmice dobit ćete fantastičnu poslovnu ponudu, bar će vam se tako činiti. Ciganske karte otkrivaju da morate biti vrlo oprezni jer možda i nije sve tako dobro kako djeluje. Dobro promislite i ispitajte situaciju prije nego donesete odluku koja bi vas mogla financijski upropastiti.

 

 

BLIZANCI

Sredinom sljedeće sedmice upoznat ćete osobu koja će vas impresionirati, ostavit će na vas fantastičan dojam. Ciganske karte savjetuju oprez jer ta osoba nema tako dobre namjere kako vam se čini. Entuzijazam bi vam mogao naglo splasnuti već krajem sedmice kada shvatite što ta osoba zaista želi.

 

 

RAK

Dugo ste planirali nešto što ste mislili ostvariti naredne sedmice. Ciganske karte ne savjetuju da ostvarite taj naum u tom periodu. Pričekajte neko vrijeme i vidjet ćete da će tako sve puno bolje izgledati. Ne zalijećite se, budite strpljivi i sve će ispasti savršeno.

 

 

LAV

Ciganske karte vam proriču vrlo bitnu sedmicu koja dolazi, bitnu u poslovnom smislu. Dogodit će se neki neplanirani događaji koji će vam omogućiti priliku za dobru i brzu zaradu. Svakako ćete prepoznati tu priliku kada se pojavi i jedino što trebate je prihvatiti bez razmišljanja.

 

 

DJEVICA

Ne očekuju vas neka bitnija događanja u sedmici pred vama, bar tako kažu ciganske karte. Sve će teći na uobičajeni način pa iskoristite to vrijeme da se i odmorite. Ljubavni život neće donijeti nikakve promjene jedino je potrebno da pripazite na zdravlje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2