VIKEND HOROSKOP: Ovan na putu da ostvari NAJVEĆU ŽELJU, Biku kreće u LJUBAVI, Lav ostvaruje PLANOVE!-/

VIKEND HOROSKOP: Ovan na putu da ostvari NAJVEĆU ŽELJU, Biku kreće u LJUBAVI, Lav ostvaruje PLANOVE!-/

21 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Vama će tokom vikenda zvijezde pokazati put kako da ostvarite svoju najveću želju, da pronađete svoju srodnu dušu. Taj događaj zvijezde vam predviđaju za ovaj vikend i na vama će biti samo da prihvatite priliku koja će vam se pružiti kako bi pronašli svoju sreću.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vi ste na redu da pokažete partneru koliko ga volite i da učinite nešto po tom pitanju. Isplanirajte nešto romantično tokom vikenda i pokažite da volite svoga partnera svim srcem. Vaš partner je to zaslužio i puno puta vam je priredio romantično iznenađenje. Sada ste vi na redu.

 

 

BLIZANCI

Pokušajte iskoristiti dane vikenda za razgovor sa partnerom jer imate dosta tema o kojima morate raspraviti. Neka ovaj vikend postane novi početak za vas i vašeg partnera, za uspješniju ljubavnu vezu.

 

 

RAK

Dovoljno briga imate preko tjedna pa očekujete da ćete se preko vikenda ipak malo odmoriti i napuniti baterije za nove životne borbe. To se ovoga puta neće dogoditi, očekuju vas problemi koje ćete morati rješavati odmah tako da ćete na odmor ipak malo pričekati.

 

 

LAV

Zvijezde će biti na vašoj strani pa je ovaj vikend idealno vrijeme da krenete u ostvarivanje vaših poslovnih planova. Bitno je da ne odugovlačite previše, uhvatite se u koštac sa izazovima i omogućite si bolji život. Sada je pravo vrijeme da pokažete da ste poduzetni.

 

 

DJEVICA

Očekuje vas puno odmora i druženja sa prijateljima tokom vikenda. Prava prijateljska atmosfera, puno prijatelja i bliskih osoba oko vas, to je ono što najviše želite, a to vam se ostvaruje tokom vikenda.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2