U narednih 7 dana doći će do najvećih promjena u životu OVOG znaka – neće znati šta ga je snašlo…

OVAN

Sadašnji planetarni aspekti mogli bi promijeniti vaš pristup životu. Gotovo kompulzivno, morat ćete produbiti svoje odnose s ljudima koje ste nedavno upoznali. Vjerojatno će vas jedan od njih privući, ali budite oprezni jer ta osoba možda neće osjećati isto prema vama. Gledajte sa vedrije strane. Zašto biste željeli trošiti svoju energiju na nekoga kome nije stalo do vas?

 

 

BIK

Možda postoji jedan aspekt vaše prirode koji ignorirate. Uvijek morate biti glavni u vezi. Bilo bi mudro ovo promijeniti. Planetarna konfiguracija vam sada može pomoći u tome. Ljudi će biti puno prijemljiviji za vaše prirodne čari ako možete promijeniti svoj kontrolni stav!

 

 

BLIZANCI

Ne dopustite da vas nadvladaju emocije. Ako ih možete upregnuti, imat ćete vitalnu snagu deset ljudi. Možete biti nepobjedivi. Možete raditi što god želite i nitko vas ne može spriječiti. Ako ovu energiju podijelite s drugima, mogli bi se na kraju osjećati kao i vi – najbolje u vašem životu.

 

 

RAK

Konačno ćete znati kakav je osjećaj biti zadužen za stvari. Čak ćete osjećati da ste rođeni za to. U svakom slučaju, lijepo ćete uskladiti dane. Vi ste maestro koji vodi cijeli orkestar. Govorit ćete onima oko sebe što da rade. Nije li zabavno osjetiti takvu osobnu moć?

 

 

LAV

Za razliku od drugih prilika, ovih dana ćete pokazati svoje prave osjećaje. Čak i kada ih sakrijete, oni su još uvijek tu, duboko u vama. Možda mislite da je pokazivanje svojih osjećaja znak slabosti, ali ćete pokazati svijetu da vaše srce nije od kamena i pustiti ćete se.

 

 

DJEVICA

Vaše ponašanje uskoro će poboljšati vaš ljubavni život. Više niste vezani za svoje tijelo. Više vas ne ometa u strastvenim trenucima. Usredotočit ćete se i uživati ​​ovdje i sada i nećete biti izgubljeni u svojim mislima kao i obično. Vi ste nova osoba koja će iskusiti užitke života.

 

Nastavak na idućoj stranici…

U narednih 7 dana doći će do najvećih promjena u životu OVOG znaka – neće znati šta ga je snašlo…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top