LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Jul: OVAJ znak mora PRIHVATITI ISTINU koliko god GORAK OKUS imala!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Jul: OVAJ znak mora PRIHVATITI ISTINU koliko god GORAK OKUS imala!-

21 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Vrlo interesantan dan je pred vama, dan pun novih poznanstava u kojem ćete možda pronaći i osobu koja će vam se jako svidjeti. Pokušajte samo da to bude jedna osoba, sve više od toga donijet će vam samo probleme.

 

 

ŠKORPIJA

Dan pred vama bit će dan u kojem ćete imati nekoliko bespotrebnih rasprava sa partnerom koje će završiti šutnjom sa obje strane. To vam nikako ne treba, ali teško da ćete izbjeći takav scenarij. Ipak, pokušajte se suzdržati koliko god to možete, za vaše dobro.

 

 

STRIJELAC

Vaš je život spao na to da idete na posao i da se vračate sa posla. To tako tužno zvuči i vama je sigurno već dosta toga. Shvatite da vi morate napraviti korak, da se morate pokrenuti i sami isprovocirati vašu ljubavnu sreću. Kada to učinite sigurno će biti prilika koje ćete znati iskoristiti.

 

 

JARAC

Danas je dan kada ćete shvatiti što to vaša voljena osoba već neko vrijeme krije od vas. Mislite da je vaša veza pred krajem jer ste uhvatili partnera u velikoj laži. To mu niste rekli nego čekate razvoj situacije. Danas ćete shvatiti da je istina da vas je partner lagao, ali razlog zbog kojeg je to učinio će vas potpuno oduševiti!

 

 

VODOLIJA

Vaše srce je napola slomljeno samo zato što ni sami ne vjerujete ono što ste vidjeli svojim očima. Danas će vam srce biti potpuno slomljeno kada vam i vaš partner kaže ono što slutite da će reći. Na žalost, jako loš dan je pred vama, dan koji će vam ostati dugo u sjećanju.

 

 

RIBE

Moglo bi vam se lako dogoditi da uprskate priliku da započnete ljubavnu vezu, samo zato što vam se ne da. Postali ste bezvoljni i lakše vam je prihvatiti život u kojem samo kukate, a ništa ne poduzimate. Nemojte dozvoliti da današnji susret sa jednom osobom zanemarite i da se toj osobi više ne javite.

Stranice: 1 2