LJUBAV OVOG VIKENDA: vrijeme je za PRAVU LJUBAV i PRAVU SREĆU, a evo i kome!-/

LJUBAV OVOG VIKENDA: vrijeme je za PRAVU LJUBAV i PRAVU SREĆU, a evo i kome!-/

21 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Pred vama je vrlo miran i ugodan vikend koji ćete provesti u društvu sa svojim partnerom. Možda vam je tako nešto i potrebno nakon dugog vremena i puno dešavanja u prošlosti. Opustite se i uživajte jedno u drugom i ne dozvolite da vam išta prekine ljubavnu idilu.

 

 

ŠKORPIJA

Nekoliko ishitrenih reakcija vašeg partnera u vama će pobuditi nervozu i loš osjećaj. Pokušat ćete izgladiti situaciju ali to će vam teško poći za rukom. Pokušajte ostati smireni jer bi vaša burna reakcija samo dolila ulje na vatru.

 

 

STRIJELAC

Vaš bivši partner često razmišlja o vama i ovog vikenda smoći će snage i hrabrosti te vam prići nakon dugo vremena. Nakon toga sve je moguće, ovisi samo o vama da li još osjećate ljubav prema bivšem partneru. Na vama će biti konačna odluka, hočete li nastaviti svojim putem ili ćete partneru pružiti još jednu priliku.

 

 

JARAC

Nikakvi problemi u ljubavi vas ne očekuju u narednom periodu, pogotovo u dane vikenda, pa vam dolazi vrijeme prave ljubavi i uživanja u njoj. Nemojte olako shvaćati te trenutke jer su takvi trenuci rijetki. Uživajte u njima i uvijek ih se rado sjećajte.

 

 

VODOLIJA

Neće vam baš puno toga polaziti za rukom tokom ovog vikenda, pogotovo na ljubavnom planu. Bit će tu puno nervoze i nesuglasica sa partnerom ali pokušajte to prihvatiti tako kako je. Sigurno će doći vrijeme kada će sve biti onako kako želite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Poseban vikend je pred vama, vikend pun emocija i ljubavi, a to ćete zahvaliti svome partneru. Vaš partner će se pobrinuti da provedete nezaboravan vikend koji će zauvijek ostati u vašem sjećanju. Dozvolite sebi da osjetite užitak ljubavi i prepustite se događajima koji slijede.

Stranice: 1 2