3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆAJU za vrijeme  Mjeseca u Vodoliji

3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆAJU za vrijeme Mjeseca u Vodoliji

31 kolovoza, 2023 0 By Admin

Mnogi od nas imaju lude bivše, a čini se da će se poželjeti vratiti u naše živote. Ludo, zar ne? Ali za tri horoskopska znaka to je slučaj tijekom ovog tranzita.

Ne bi trebalo biti iznenađenje zašto se ludi bivši želi vratiti. Vaš bivši želi natrag jer smatra da ima pravo na povratak.

Ovaj tranzit pojačava osjećaj samopouzdanja, a iako to zvuči pozitivno i životno afirmativno, može biti i u središtu bezobrazluka, nepoželjnog ponašanja. Upravo zato bivši misli da ima pravo na povratak, čak i kada jw tako očito nepoželjan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

I tako, ovaj dan će mnoge od nas staviti na rub; hoćemo li stvarno morati opet imati posla s ovim ludim bivšim? Hoćemo li ih stvarno morati pogledati u oči, još jednom, da mu kažemo da ODLAZI? Da, ovo je taj dan. Upozoreni ste.

3 horoskopska znaka čiji se ludi bivši vraćaju:

 

LAV

Vaš osjećaj prema svom ludom bivšem uvijek je isti: “Molim te, molim te samo odi.” Pretpostavljam da ga zato poznajete kao ‘ludi’ bivši, za razliku od bivšeg koji je zapravo shvatio poantu tako davno i sada živi vlastitim životom – daleko od vas. Ali ova osoba reagira na kozmičke događaje na isti način kao i vi, a tijekom ovog tranzita osjeća da ima pravo ponovno upasti s popisom zahtjeva.

Toliko ste napredovali ispred njega da nema dovoljno ludih da vas drže. On će pokušati, vi ćete poricati. Jednostavna matematika.

STRIJELAC

Ponekad se pitate zašto samo i uvijek ludi bivši želi natrag u vaš život, a ne bivši kojeg ste voljeli više od samog života.

Zašto, o, zašto ta osoba stalno inzistira da si mu neka srodna duša kada si nedvojbeno dala do znanja da ne samo da nisi zainteresirana za njegov povratak, već da ga ne možeš podnijeti, da od njega ti je muka u želucu i da radije hodaš gola po Trgu s tortom na glavi nego da opet imaš ikakve veze s tom prijetnjom osobe.

Neki ljudi nikad ne shvate nagovještaj, a ovaj tranzit se pobrinuo da ne shvati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Kada ludi bivši pokuca, vaš sadašnji partner otvara ta vrata, a kako će iskre letjeti na sve pogrešne načine. Čini se da ovaj vaš ludi bivši ne shvaća da ne samo da ste krenuli dalje, već imate i partnera i više nego vjerojatno u predanoj obiteljskoj situaciji s njim.

On to ne vidi – vidi samo da ste vi ona koju želi, a budući da ovaj tranzit čini da se osjeća opravdanim u vezi svojih osjećaja, osjeća da biste ga  također trebali željeti natrag. Vaš partner je ‘bez digniteta’ u ovome, a vi ćete učiniti sve što možete da spriječite doslovnu tuču šakama.

To je utjecaj ovog tranzita — netko mora dominirati, a čini se da će taj posao pripasti vašem sadašnjem partneru.