3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆAJU za vrijeme Sunca u Lavu od 23. jula 2022.

Mnogi od nas imaju lude bivše, a čini se da će se poželjeti vratiti u naše živote. Ludo, zar ne? Ali za tri horoskopska znaka to je slučaj tijekom ovog tranzita.

Ne bi trebalo biti iznenađenje zašto se ludi bivši želi vratiti. Vaš bivši želi natrag jer smatra da ima pravo na povratak.

Ovaj tranzit pojačava osjećaj samopouzdanja, a iako to zvuči pozitivno i životno afirmativno, može biti i u središtu bezobrazluka, nepoželjnog ponašanja. Upravo zato bivši misli da ima pravo na povratak, čak i kada jw tako očito nepoželjan.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

I tako, ovaj dan će mnoge od nas staviti na rub; hoćemo li stvarno morati opet imati posla s ovim ludim bivšim? Hoćemo li ih stvarno morati pogledati u oči, još jednom, da mu kažemo da ODLAZI? Da, ovo je taj dan. Upozoreni ste.

 

3 horoskopska znaka čiji se ludi bivši vraćaju za vrijeme Sunca u Lavu od 23. jula 2022.

BLIZANCI

Vaš osjećaj prema svom ludom bivšem uvijek je isti: “Molim te, molim te samo odi.” Pretpostavljam da ga zato poznajete kao ‘ludi’ bivši, za razliku od bivšeg koji je zapravo shvatio poantu tako davno i sada živi vlastitim životom – daleko od vas. Ali ova osoba reagira na kozmičke događaje na isti način kao i vi, a tijekom ovog tranzita osjeća da ima pravo ponovno upasti s popisom zahtjeva.

Toliko ste napredovali ispred njega da nema dovoljno ludih da vas drže. On će pokušati, vi ćete poricati. Jednostavna matematika.

 

Nastavak na idućoj stranici…

3 horoskopska znaka čiji se LUDI BIVŠI VRAĆAJU za vrijeme Sunca u Lavu od 23. jula 2022.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top