DNEVNI HOROSKOP za 18. Oktobar: Blago OVOM znaku, jer će postići velik USPJEH u KARIJERI, POSLU i NOVCU…

DNEVNI HOROSKOP za 18. Oktobar: Blago OVOM znaku, jer će postići velik USPJEH u KARIJERI, POSLU i NOVCU…

17 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Zvijezde pokazuju da se danas morate družiti više nego ikad! Želite napraviti promjenu u svom načinu života i karijeri odajući se poslu koji zahtijeva komunikaciju s drugima. Pokušajte ostvariti sve što ste naumili! Možete zadržati oštar fokus na onome što želite učiniti, samo pazite da ne pretjerate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Sada ćete moći shvatiti s kakvim partnerom želite provesti život! Da, u pravu ste, morate ići radi ljubavi, a ne se udati radi financijske dobiti. Možda ćete naići na tu savršenu osobu i nalet leptira kroz želudac kada vidite ovu osobu bit će to pokazatelj! Neka vam intuicija vodi ako leptiri ne uspiju!

 

 

BLIZANCI

Morate pragmatično sagledati svoju situaciju, posebno ekonomsko stanje. Razmetanje može biti zabavno, ali uzrokuje bespotreban pritisak na vaša obiteljska sredstva i morate toga postati svjesni. Morate biti hladne glave i pokušati razumjeti stajalište ostalih članova obitelji što se tiče financijskih pitanja.

 

 

RAK

S rodbinom možete razgovarati o nekoliko važnih pitanja. Pokušajte biti ljubazni u svojim razgovorima. Ako se ne možete nositi s bilo kojom situacijom, ostavite to zasad radije nego pretjerivati. Idite na okupljanja u večernjim satima ako želite popraviti raspoloženje. Usredotočenost na pitanja vjere i duhovnosti bit će vam od koristi.

 

 

LAV

Budite iskreni prema sebi jer je to jedini potez koji vam može pomoći u svakoj situaciji! Ne ustručavajte se odabrati ono što vam se više sviđa nego žrtvovati svoje želje samo zbog drugih. Možda ćete se zbuniti u odlučivanju odakle ćete krenuti, pa samo dajte prioritet svim stvarima iz kojih pokušavate donijeti odluku!

 

 

DJEVICA

Danas je naznačen veliki napredak u novcu i karijeri, ali bitno je da ne zanemarite svoju obitelj u potrazi za materijalnom dobiti. Zapravo, i danas ćete doživjeti nalet duhovnosti. Vjerojatno ćete se osjećati pomalo rastrgani utjecajem ovih kontradiktornih sila, ali zapravo ćete ih moći prilično dobro uravnotežiti.

VAGA

Sazrelo je vrijeme za poduzimanje hrabrih koraka. Nije vrijeme za oklijevanje. Umjesto toga, odlučna akcija je kritična. Ne bježite od mogućnosti. Skok vjere u ovom trenutku može dramatično promijeniti vaš život na bolje, iako se možda sada ne čini tako. Vrijeme je i za ponovnu procjenu starih odnosa i izrezivanje mrtvog drveta.

 

 

ŠKORPIJA

Radite naporno i zabavljajte se više! Čini se da vam je ovo današnja tema, a i apsolutno je prikladna! Dan može započeti redovitom radnom rutinom, ali može završiti slavljem s bliskim prijateljima i obitelji! Imate izvrstan smisao za humor pa možete odlučiti i ugostiti velike događaje!

 

 

STRIJELACᅠ

Vaše raspoloženje danas je i razigrano i dramatično i privlačit će vas sve lijepo. To može dovesti do nekih neplaniranih i nepotrebnih izdataka. Sve vaše današnje aktivnosti imat će estetski pečat. Možete otići i na kozmetički tretman. Cijeli dan bit ćete raspoloženi, a to će stvoriti ugodnost i na vašem radnom mjestu.

 

 

JARAC

Čini se da napetost raste kako dan odmiče. Ne odustajte dok ne dođete do cilja! Dobit ili poraz nije važno; ti si to učinio što je stvarno važno! Bili ste uporni i vrijeme je da to još malo zadržite! Pokušajte otkriti temeljni uzrok kako biste stvar mogli zauvijek riješiti!

 

 

VODOLIJA

Vaša društvena priroda rezultirala je mnogim prijateljima, ali nisu svi pouzdani. Morate istražiti malo dublje prije nego što danas odlučite vjerovati prijatelju. Danas ste vrlo bistri i vjerojatno ćete napraviti komplicirane planove koje ćete moći savršenstveno izvršiti. Dovršite svoj nedovršeni posao već danas i riješite zaostatke.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Imate talentiranu i impresivnu osobnost koja će danas biti istaknuta pred svima uključujući i vaše dobronamjernike i ljude koji vam se protive! Poslušajte savjete bivših, a ostale zanemarite. Vaši će vas starješine podržati i dobro će vas uputiti da se ponovno usredotočite na određene vrlo važne ciljeve svog života.