LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Jul: – Jedan znak bi mogao IZGUBITI PARTNERA zbog niza GREŠAKA i SEBIČNOSTI!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Jul: – Jedan znak bi mogao IZGUBITI PARTNERA zbog niza GREŠAKA i SEBIČNOSTI!-

19 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA

U ljubavni život dolazi vam sreća koju ste dugo vremena očekivali. Sreća koja će promijeniti svakodnevno razmišljanje i svakodnevne rituale. Pod zaštitom ste zvijezda te očekujte samo sreću i zadovoljstvo. Partner vam priprema iznenađenje koje će jako utjecati na vas i okolinu u kojoj se nalazite.

 

 

VAGA

Iako ne priznajete, sposobni ste mnogo toga učiniti za stvari koje želite. Osoba koja vam se sviđa, tj. koja vam je prirasla srcu u posljednje vrijeme, shvatila je da vam se sviđa. Sada  je pravo vrijeme za poteze u kojima ste dobri. Sprema vam se nešto neočekivano, ali se za to trebate i potruditi.

 

 

ŠKORPION

Razočarali ste se u sadašnju ljubav jer ne pridaje dovoljno pažnje prema vama. Ljubav između vas se ohladila, te više nema ,,vatre” kakva je bila prije. Razmislite što i kako učiniti. Dali je ta osoba vrijedna vaše pažnje koja vama nije uzvraćena?!

 

 

STRIJELAC

Posljednje vrijeme imate problem sa voljenom osobom. 0d nje očekujete mnogo više nego što vam ona daje te tu dolazi do nesuglasica. Nakon razgovora shvatit ćete da ipak tražite malo previše te da ste pretjerali u  posljednje vrijeme.

 

 

JARAC

U ljubavi vam ruže baš i ne cvijetaju. Obostrano ste naviknuli na to, te se veza svela na patnju. I dalje mislite da će jednog dana doći  i na vrata pokucati prava ljubav.

 

 

VODOLIJA

Sloboda vam u posljednje vrijeme najviše odgovara. Ne morate svakodnevno slušati što ste krivo napravili kao prije. Uživajte u danima koji dolaze, jer ćete upoznati osobu koja je sa svojim osobinama dosta slična vama.

 

 

RIBA

U posljednje  vrijeme ste mnogo usamljeni jer vaš partner vam ne pridaje dovoljno pažnje. Posao i obaveze kvare vam dnevne rutine te zbog toga dolazi do ovakve situacije. Očekujte velike promjene na tom polju jer dolazi vam neočekivana sreća koja će vam pokucati na vrata. Sreća koja će ispraviti mnogo toga lošega.

Stranice: 1 2