Lav će biti SRETAN, Vodoliji i Djevici se sprema IZNENAĐENJE, a OVAJ znak će imati VELIKIH PROBLEMA!-/

Lav će biti SRETAN, Vodoliji i Djevici se sprema IZNENAĐENJE, a OVAJ znak će imati VELIKIH PROBLEMA!-/

19 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Ciganske karte vam predviđaju ugodne dane do kraja sedmice, dane koje ćete provesti u krugu obitelji i sa svojim prijateljima. Nikakvih negativnih dešavanja neće biti pa ćete se moći opustiti i uživati.

 

 

ŠKORPIJA

Manji financijski problemi neće vas obeshrabriti i vi ćete se odlučiti učiniti ono što već dugo planirate. Ciganske karte kažu da je sada vrijeme za to, učinite to svakako do kraja sedmice jer su šanse za uspjeh tada najveće. Budite hrabri i odvažni i krenite u akciju.

 

 

STRIJELAC

Ciganske karte otkrivaju da biste do kraja sedmice mogli imati ljubavnu romansu sa osobom koja vam se duže vrijeme sviđa. Ta romansa će zasigurno prerasti u pravu ljubavnu vezu koju dugo želite. Ostvarit će vam se vaša trenutno najveća želja, pronaći ćete svoju ljubav.

 

 

JARAC

Dozvolite toj osobi koja pokazuje interes za vas da vas iznenadi i odvede na romantično putovanje krajem sedmice. Nemate što izgubiti, vidjet ćete da li vam ta osoba odgovara i sve bi to za vas moglo donijeti početak ljubavne veze.

 

 

VODOLIJA

Veliko iznenađenje očekuje vas do kraja sedmice, kažu ciganske karte. Bit će to vrlo lijepo iznenađenje koje ne biste očekivali nikada od te osobe koja će vas ugodno iznenaditi. Pokažite toj osobi zahvalnost za to što će učiniti za vas.

 

 

RIBE

Morat ćete učiniti puno toga da biste vratili izgubljeno povjerenje. Krenite odmah, iskoristite vrijeme do kraja sedmice i učinite pravu stvar. Domišljati ste pa ćete znati kako ispraviti grešku koju ste učinili. Nikad nije kasno, pokažite kajanje i borite se za pravu stvar.

Stranice: 1 2