Lav će biti SRETAN, Vodoliji i Djevici se sprema IZNENAĐENJE, a OVAJ znak će imati VELIKIH PROBLEMA!-/

Lav će biti SRETAN, Vodoliji i Djevici se sprema IZNENAĐENJE, a OVAJ znak će imati VELIKIH PROBLEMA!-/

19 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Velika prilika za pomirenje sa partnerom ukazat će vam se krajem sedmice i tu bi priliku svakako trebali iskoristiti. Ciganske karte otkrivaju da imate budućnost sa tom osobom, na vama je da učinite sve što možete kako bi se to i ostvarilo.

 

 

BIK

Imate rok do kraja sedmice da učinite nešto, a sami ste svjesni da to nećete uspjeti. Sa nekim stvarima se morate pomiriti, ne možete uvijek dobiti sve što želite. U svemu tome najbitnije je to da date sve od sebe kako bi učinili nešto, bez obzira na rezultat.

 

 

BLIZANCI

Do kraja sedmice smiješi vam se ljubavna romansa, kažu ciganske karte. Priliku ćete dobiti, važno je samo da je prepoznate na vrijeme. Moglo bi vas iznenaditi o kome se radi, nikad ne biste pomislili da ta osoba gaji ljubavne osjećaje prema vama, ali upravo to će vam se dogoditi.

 

 

RAK

Ljubav je kompromis i vi ćete to uskoro shvatiti, ako već niste. Događaj koji slijedi do kraja sedmice pokazat će vam da je potrebno i uzimati i davati kada ste u vezi. Jedino tako je moguć zajednički život u ljubavi i međusobnom razumijevanju.

 

 

LAV

Dolazi do velikih i dobrih promjena u vašem životu, a prva takva bit će do kraja sedmice. Ciganske karte vam proriču lijepu budućnost jer ćete znati izabrati najbolje za vas i vaše bližnje. Oni imaju puno povjerenje u vas i vi to povjerenje sigurno nećete izdati.

 

 

DJEVICA

Bit iznenađenja je da budete iznenađeni, a vama slijedi nešto nevjerojatno lijepo i to već do kraja sedmice. Sami ćete shvatiti o čemu se radi, ali ćete sigurno biti oduševljeni razvojem budućih događaja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2