LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: OVI znaci će se osloboditi PROŠLOSTI i početi UŽIVATI u ŽIVOTU i LJUBAVI!-/

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: OVI znaci će se osloboditi PROŠLOSTI i početi UŽIVATI u ŽIVOTU i LJUBAVI!-/

18 srpnja, 2022 0 By Admin 2

DJEVICA

Bez obzira što vam je posao jako bitan, više pažnje svakako trebate posvetiti partneru. Ne smijete zaboraviti na partnerove emocije, pa vam vrijeme do kraja sedmice može pomoći vratiti stari sjaj u vašu vezu. Ne trebate puno učiniti, dovoljan je i mali znak pažnje, osmjeh, razgovor da stvari ponovno krenu u pravom smjeru. To će vašem partneru mnogo značiti, a vaš posao sigurno neće trpjeti zbog toga.

 

 

VAGA

Period pred vama je period suočavanja sa istinom. Istina uvijek izađe na vidjelo, prije ili poslije, a sada je vrijeme da se vi suočite sa istinom. Period do kraja tjedna razjasnit će mnoge stvari koje muće vas i vašeg partnera pa iskoristite to vrijeme da vašu vezu postavite na zdrave temelje. Istina će pokazati mnogo stvari koje možda i niste spremni čuti, ali tako je najbolje za oboje.

 

 

ŠKORPIJA

Period do kraja sedmice označit će vrijeme koje ćete dugo pamtiti. To je vrijeme kada ćete spoznati iskrenu i istinsku ljubav koja će vas pratiti dalje kroz život. To vrijeme pamtit ćete do kraja života, svaki dan, svaki sat, sekundu. Prekrasan period koji ćete provesti u ljubavnom zanosu gdje nećete znati da li sanjate ili je sve to java. Prekrasni dani su pred vama, pravi zvjezdani poklon za vas.

 

 

STRIJELAC

Naporni dani su iza vas, sada dolaze dani sreće i radosti. Idila koja vam slijedi sa vašim partnerom do kraja sedmice, natjerat će vas da zaboravite sve loše trenutke. Zaista sretan period je pred vama, jer zvijezde vam tako kažu. Prepustite se sretnim događajima i onim malim zadovoljstvima od kojih se život sastoji. Pamtit ćete ove sretne trenutke još dugo, a pogotovo kada loše doba nastupi.

 

 

JARAC

Vas očekuje period prepun sretnih događaja sa svojom voljenom osobom u kojem ćete uistinu uživati. Ništa vam neće pokvariti ovu čarobnu sedmicu. Sitna zadovoljstva, osmjesi, iskrena sreća, označiti će ovaj period za vas kao jedan od najljepših u vašoj vezi. Potrudite se da tako ostane i ubuduće, ne dozvolite sitnim stvarima koje vam se ne sviđaju da utječu na vezu općenito.

 

 

VODOLIJA

Veliko povjerenje koje imate u svoga partnera moglo bi doći u pitanje do kraja sedmice. Vi jako vjerujete partneru i nikada ne biste pomislili da bi mogao učiniti nešto što bi vas moglo razočarati i rastužiti. To bi vam se moglo dogoditi do kraja sedmice pa ćete morati dobro odvagati svoje osjećaje i povjerenje. Potrudite se da ne prenaglite u svojim odlukama, jer svatko zaslužuje drugu priliku, zar ne?!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE

Ako se još uvijek dvoumite u vezi svojih osjećaja prema partneru, vrijeme je da konačno rasčistite sa time. Zacrtajte si period do kraja sedmice da riješite neke stvari sami sa sobom, a tada i sa partnerom. Svako daljnje odgađanje neće vam ići na ruku i moglo bi samo još više pogoršati situaciju. Dobro promislite i vidite što zaista želite pa tako i djelujte.

Stranice: 1 2