LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: OVI znaci će se osloboditi PROŠLOSTI i početi UŽIVATI u ŽIVOTU i LJUBAVI!-/

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: OVI znaci će se osloboditi PROŠLOSTI i početi UŽIVATI u ŽIVOTU i LJUBAVI!-/

18 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Da li je prolazna avantura vrijedna vaše ljubavi i svega što ste uložili u vezu, to ćete sami odlučiti. U nedoumici ste što učiniti pa tražite opravdanja za vaše eventualne postupke. Ne morate se vi opravdavati nikome, morat ćete se opravdati jedino sebi ako budete mogli. Ako ne, tada ćete morati živjeti sa vašim djelima kakva god ona bila. Na vama je pa kako odlučite tako će vam i biti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Sada je vrijeme da se odmorite i pobrinete samo za sebe. Vaš partner može puno stvari učiniti i bez vaše pomoći. Sami ste krivi što ste ga razmazili, previše pa je sada sve na vama. Zanemarite partnerovo traženje vaše pomoći u svemu. Udaljite se na kratko i posvetite sebi. Preživjet ćete oboje i preživjet će i vaša veza, ali malo odmora si morate priuštiti. Neće svijet propasti ako do kraja sedmice sve vrijeme posvetite samo sebi.

 

 

BLIZANCI

Svatko od vas tjera po svome i ne popušta partneru ni malo. Takva doza tvrdoglavosti tipična je za ovaj znak ali ipak trebate pripaziti i zapitati se kuda to ide. Do kraja sedmice trebali bi postići kompromis, barem u nekim stvarima, inače ćete oboje požaliti svoj tvrdi stav. Ako se ovakvo stanje nastavi i dalje, sve su opcije otvorene, većina loših po vas i partnera.

 

 

RAK

Neće vam biti lako u danima ispred vas jer postoji određena nervoza u ponašanju vašeg partnera. Ne znate da li ste vi uzrok te nervoze i bojite se pitati. Morat ćete pokušati što prije razgovorom riješiti probleme i vidjeti da li ste vi uzrok tome. Zaista, neće vam biti lako do kraja sedmice, ali zvijezde vam nagovještavaju sretan vikend pa će vjerojatno sve ispasti kako treba.

 

 

LAV

Do kraja sedmice očekuje vas promjenjivo stanje vašeg ljubavnog života. Bit će tu i manjih nesuglasica, ali i prekrasnih trenutaka. Svaki dan donosit će vam nova uzbuđenja, nekad loša, a nekada odlična. Ne dajte se smesti ovakvim razvojem događaja jer će nakon ovog perioda nastupiti period mira i stabilnosti. Izdržite još malo do kraja sedmice pa će sve izgledati bolje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2