Jednog znaka će RAZOČARATI osoba koju NAJVIŠE VOLI i više ništa NEĆE BITI ISTO!-/

Jednog znaka će RAZOČARATI osoba koju NAJVIŠE VOLI i više ništa NEĆE BITI ISTO!-/

18 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Vrlo lako biste se mogli naći u poziciji da ispadnete naivna “budala”, jer uvijek želite pomoći drugima. Neke osobe vas žele samo iskoristiti, žele iskoristiti vašu dobrotu i naivnost i zbog toga biste mogli požaliti. Na vama je da odlučite kome ćete pružiti ruku i pomoći u nevolji.

 

 

ŠKORPIJA

Sedmica pred vama otvorit će vam priliku koju biste trebali iskoristiti. Potrebno vam je samo malo više samopouzdanja i vjere u sebe. Vi možete mnogo toga učiniti ali morate sami sa sobom rasčistiti da vi to možete. Tada će sve biti puno bolje u vašem životu.

 

 

STRIJELAC

Predstoji vam razočaranje u jednu osobu koja vam je jako bliska. To će se dogoditi vrlo brzo i bit ćete dosta žalosni zbog takve situacije. Uvijek ste imali puno povjerenje u tu osobu ali, na žalost, to povjerenje ćete u potpunosti izgubiti.

 

 

JARAC

Predstoji vam uzbudljiv period u kojem ćete dobiti jedinstvenu priliku da pronađete ljubav svog života, svoju srodnu dušu. Zvijezde će vam ići na ruku i pobrinuti se da ostvarite kontakt sa osobom koja bi mogla osvojiti vaše srce. Potrebno je da hrabro uzmete sve što vam se bude pružilo u narednim danima.

 

 

VODOLIJA

Naredni dani bit će značajni za vas jer ćete dobiti priliku pomoći osobi do koje vam je stalo. Ta osoba će od vas zatražiti pomoć jer vas poštuje i cijeni. Ne odbijajte pomoći takvoj osobi jer i vama u životu može zatrebati pomoć. Tada ćete znati kome ćete se obratiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Puno posla je iza vas i vrlo ste umorni. Potreban vam je kvalitetan odmor, a zvijezde vam nude naredne sedmice priliku da se opustite kao nikad u životu. Tu priliku svakako iskoristite jer će vas oduševiti i dati vam novu snagu u predstojećim danima.

Stranice: 1 2