Nekome će ovo biti tri dana iz snova! – Saznajte kakve vam promjene stižu…

OVAN

Šišmiši koji piju krv otkriveni su stoljećima nakon što su prve priče o vampirima već izmišljene. Iznenađeni ste kronologijom određenih događaja, ali sada je očito da niste razumjeli srž problema i gdje su i kada stvari počele. Svaki problem postoji s razlogom, nudi važna rješenja i odgovore o osobi koju želite postati.
Nemojte zanemariti informacije koje dolaze iz dubina vašeg emocionalnog svijeta, čak i ako vam se to savjetuje. Vaše odluke morate donijeti i samo vi znate što osjećate prema njima.

 

 

BIK

Osjećate se zarobljeno ili kao da stojite na mjestu kada biste se rado preselili na drugi kontinent. Danas bi stvari mogle postati prilično dramatične, pogotovo ako vam osjećaji izmaknu kontroli ili ako ste ih jako dugo gurnuli u stranu.
Netko vam pokušava pristupiti, ali trenutno niste raspoloženi za bilo kakve nepoštene dijaloge ili površne odnose. Nemojte im se pridružiti samo kako biste ispunili tuđa očekivanja ili ćete se možda početi osjećati izgubljeno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Raspoloženi ste za promjene i ne želite se pridružiti neugodnoj atmosferi i problemima drugih ljudi. Ostanite zaštićeni koliko vam je potrebno, tako da možete prikupiti energiju potrebnu za sebe i svoje najmilije. Promjene će se dogoditi počnete li ih loviti ili jednostavno dopustite da se dogode.
Odmorite se. Najviše vam treba odmor i kvalitetno vrijeme provedeno s mladima, djecom i svježa energija. Odnosi će učiniti vaše srce punim i radosnim.

 

 

RAK

Za uzgoj avokada potrebno je više od 200 litara vode. Morate shvatiti dubinu emocija koje morate imati da biste stvorili stvari o kojima sanjate, stoga ne odbacujte važnost vjere u tom procesu i slijeđenja svog srca dok pokušavate postići velike ideale.
Ovo nije trenutak da odustanete ili odbacite vlastite osjećaje radi racionalnih izbora. Tražite ravnotežu i upotrijebite svoj um da se zaštitite, a emocijama dopustite da govore.

 

LAV

Osjetljivost je bitna za vaše današnje odnose, a ako ne izgradite dovoljno povjerenja, možda biste trebali osloboditi vezu zbog koje se osjećate nesigurno. Važno je ostati u skladu sa svojim osjećajima i biti dovoljno suptilan sa slutnjom i osjetilima umjesto da se pokušavate gurnuti tamo gdje zapravo ne želite ići.
Podijelite samo onoliko koliko smatrate da je potrebno podijeliti. Dijaloge i intimnu razmjenu treba zaslužiti, korak po korak, jer razumijevanje raste u oba smjera.

 

 

DJEVICA

Možda ćete imati problema s fokusiranjem na stvari koje su vam trenutno prioritet, ali uskoro ćete pronaći način. Sve se odvija brzo i s puno više smisla nego što se činilo na prvu. Dajte si priliku da jednostavno povučete poteze i instinktivno odete tamo gdje vam se čini.
Nemojte previše razmišljati o stvarima koje nisu rizične ili previše zahtjevne. Vrijeme je da krenete s tokom i jednostavno uživate u trenutku ili izađete iz okruženja u kojima se osjećate loše.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Nekome će ovo biti tri dana iz snova! – Saznajte kakve vam promjene stižu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top