LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Jul: Vagi će biti potrebno strpljenje, Škorpija će tugovati, a OVAJ ZNAK će PREKINUTI VEZU!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Jul: Vagi će biti potrebno strpljenje, Škorpija će tugovati, a OVAJ ZNAK će PREKINUTI VEZU!-

16 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Slučajno ste susreli osobu iz vaše prošlosti sa kojom ste imali vezu. Razmišljate o toj osobi i vaš sadašnji partner to primjećuje. Shvatite, ono što je bilo je davno završilo. Posvetite se osobi s kojom ste sretni i zadovoljni a bivši će ostati samo bivši i ništa više.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

U ljubavi vam i ne cvijetaju ruže. Ništa nije onako kako ste si zamislili. Malo više strpljenja i stvari će ponovno sjesti na svoje mjesto. Vjerujte u sebe i stvari će se popraviti.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Sjećate se lijepih trenutaka iz prošlosti. Postoji osoba koja vam je prirasla srcu ali je prošlo puno vremena od tada. Možda bi vi trebali napraviti prvi korak i kontaktirati tu osobu. Možda su osjećaji i dalje obostrani. To nećete znati ako budete čekali na prvi korak te osobe. Odvažite se i krenite, jer namate što izgubiti možete samo puno dobiti.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Sve je isto kao i prije. Ništa novo se ne dešava i zapali ste u blagu letargiju. Trgnite se malo i priuštite partneru malo živosti. Bit će vam zanimljivije i bolje.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Još uvijek ne vjerujete da vas partner voli. Što vam je više potrebno kao dokaz ljubavi prema vama? Zaista pretjerujete sa analiziranjem svakog koraka osobe koja vas zaista voli. Shvatite to i počnite uživati u vašoj vezi.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Učinite prvi korak i pogazite svoj ponos. Vrijedit će jer vas partner voli ali za probleme ste i sami krivi. Zanemarite svoj ego i ispričajte se iskreno partneru. Vidjet ćete da će vrijediti.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03.)

Previše ste zaokupljeni poslom i ne vidite da ste zanemarili svog partnera. Smatrate vašu vezu zdravo za gotovo. Morate se potruditi na način da više vremena provodite sa voljenom osobom a ne razmišljate toliko o poslu i obavezama. Opustite se malo i uživajte s onim koga volite.

Stranice: 1 2