HOROSKOP od 18. do 24. Jula:  Vodoliji dolaze lijepi dani, Blizancima poslovan uspjeh, a OVOM znaku samo problemi!-/

HOROSKOP od 18. do 24. Jula:  Vodoliji dolaze lijepi dani, Blizancima poslovan uspjeh, a OVOM znaku samo problemi!-/

25 siječnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

LJUBAV:

Idući tjedan bi mogao biti prilično zanimljiv i turbulentan. Svakako neće nedostajati ničega. Ni nježnosti, a ni opuštenosti i laganih razmirica. U svakom slučaju, neće vam biti dosadan i monoton tjedan.

POSAO:

S poslovne strane, moguće je da će se pojaviti neka nova osoba koja nije do sada bila dio vašeg poslovanja. Vas će zapasti da ju uvedete u posao i obučite vezano za poslovanje. To vam svakako neće biti po volji, ali nagrađeni ćete biti zbog toga.

ZDRAVLJE:

Idite ranije na spavanje. Tijelu je potrebno više sna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

LJUBAV:

Na ljubavnom planu će vam sve krenuti u pozitivnijem smjeru. Vi ćete opet biti pristupačniji za ljubav i za partnera, a partner će vam također sve vraćati istom mjerom. Darivat će vas pažnjom i nježnošću, a vi ćete takođet isto vratiti svoje partneru.

Samcima će se otvoriti neke veze koje bi mogli započeti.

POSAO:

Idući tjedan s poslove strane trebao bi proći bez neki neočekivanih stresova i problema. Moguće su blage napetosti sa radnim kolegama i nerazumijevanje. No ništa od toga neće rezultirati većim sukobima.

ZDRAVLJE:

Moguće su probavne smetnje

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

LJUBAV:

Tijekom idućeg tjedna, zračit ćete na način da će vaša pozitivna energija privlačiti sve ljude oko vas. Posebno ćete privlačiti suprotan spol. Nemojte se iznenaditi ako vam netko izjavi ljubav. Netko vas potajno voli.

POSAO:

Konačno ćete dobiti odgovore na pitanja sa poslovne strane koje već neko vrijeme očekujete. To će se uvelike odraziti na vaš rad i na kvalitetu rada, jer ćete znati na čemu ste i što dalje možete očekivati. Budite oprezni šta i pred kim pričate. Neki ljudi bi mogli vaše riječi izokrenuti i okrenuti u svoju korist.

ZDRAVLJE:

Savjetujemo više opuštanja uz neki hobi koji vam pričinjava zadovoljstvo.

 

RAK (22.06 – 22.07. )

LJUBAV:

Ostvarivat ćete razne komunikacije sa raznim ljudima, ali ni jedan taj odnos neće rezultirati nekom vrstom bliskosti. Osjećat ćete se prilično isprazno. Tijekom idućeg tjedan, taj osjećaj ispraznosti će biti neprestano u vama. Sa voljenom osobom također nećete ostvarivat zanimljive trenutke. Naišao je takav period, proći će.

POSAO:

S poslovne strane ćete imati više zraka. To bi značilo, da će pojedine ulizice i provokatori vrlo vjerojatno promijeniti radno mjesto. Time će biti lakše i vama, a i ostalima. Dobit ćete veću motivaciju i volju za radom.

ZDRAVLJE:

Moguće nesanice i glavobolja.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

LJUBAV:

Ovaj znak je u periodu kada se ljubavni život ruši i raspada. Neke su došli do samog kraja bez povratka. Tijekom idućeg tjedna, morat ćete donijeti velike i bitne odluke po pitanju ljubavnog života. Razići se ili ipak pokušati spasiti ako je išta ostalo što bi se moglo spasiti.

POSAO:

S poslovne strane napredujete malo po malo. Prije mjesec dana niste bili tu gdje ste sada, a za narednih mjesec dana, bit ćete na boljoj poziciji nego što ste sada. Napredujete  malim koracima, ali napredujete. To je bitno. Iako vaša očekivanja nisu velika, ali desit će se ono što neočekujete.

ZDRAVLJE:

Pojačan stres i nervoza.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2