DNEVNI HOROSKOP za 17. Jul: Jedan znak je u VELIKOJ DILEMI i donijet će POGREŠNU ODLUKU!-

DNEVNI HOROSKOP za 17. Jul: Jedan znak je u VELIKOJ DILEMI i donijet će POGREŠNU ODLUKU!-

16 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Dan ćete provesti radno radeći one stvari koje niste stigli proteklih dana. Odmora će manjkati. Također ćete dio dana provesti u drušvu sa vama dragim ljudima. U ljubavi ne cvijetaju ruže. Jedno drugo ste prililčno zapostavili. Vaš partner vas voli, iako vama to tako ne izgleda. Poradite na tome da povratite ljubav koja je nakratko utihnula.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Danas ćete dan svakako provesti radno. Ukoliko vam je poslovni radni dan, a isto tako radno i izvan posla. Dan prepun obaveza i posla. Na ljubavnom planu se pojavila osoba kojoj je jako stalo do vas. Međutim, vi to ne znate, jer vam nije dato do znanja. Ta osoba vas cijeni i kao prijatelja i boji se da vas ne izgubi i kao prijatelja ako vam prizna ono što osjeća.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Ispred vas je dan u kojemu ćete morati donijeti bitne odluke po pitanju vašeg života kao i ljubavnog života. Odgađate to, a samim time vaš ljubavni odnos se sve više narušava i tone sve dublje. Otvorenim razgovorom možete riješiti nastale nesuglasice i probleme. Iskoristite vikend da spasite svoju vezu.Vama bliske osobe ste nekim svojim postupcima prilično povrijedili, možda čak i ni ne znate da jeste. Pažljivije razgovarajte sa osobama koje vas shvaćaju predoslovno, jer neke vaše riječi shvate na sasvim drugi način.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Po pitanju ljubavi, vi ne znate što ustvari želite. Na momente ste sretni, a onda nesretni. Zasićenje je svakako zavladalo kao i monotonija.Današnji dan će vam donijeti samo razočarenje. Razočarat će vas osoba kojoj ste pomogli na razne načine, a ona će danas svojim ponašanjem pokazati da ništa od toga ne cijeni. To će vas pogoditi, jer vaše namjere su uvijek pozitivne i jer uvijek idete sa namjerom da nekome pomognete.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Vaš ljubavni odnos se prilično narušio. Sve više vas iritira partnerovo ponašanje i u svemu pronalazite razloge za bijes i ljubomoru. Nastavite li tako, mogli bi ste izgubiti partnera. Osim ljubavnih problema, ostatak dana i ostala dešavanja neće vam donijeti nikakve negativnosti, kao ni probleme ili neočekivane situacije. Pripazite na potrošnju da ne upadnete u financijsku krizu, jer bi vam mogao iskrsnuti neplaniran trošak. Financijska situacija ionako nije dobra.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Jednoj osobi je jako stalo do vas i gaji duboke emocije prema vama. Vaš odnos je prijateljski za sada. Možda ni ne naslućujete o kojoj se osobi radi. Preispitajte sami sebe i situacije sa tom osobom da dođete do zaključka o kome se radi.

Život vam je u priličnom kaosu. Problemi stisli sa svih strana. Danas ćete donije neke odluke koje će već početkom idućeg tjedna riješiti dio vaših problema.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Vaša voljena osoba neće danas biti zadovoljna jer plan je bio da ćete da provesti skupa. Zbog problema koje imate na poslu, cijeli dan ćete biti okupirani time i o tome ćete dosta pričati. To će izazvati nervozu i ljutnju kod vašeg partnera, a onda bi moglo doći do svađe. Također bi dan mogao bi biti popraćen glavoboljama, te nećete ništa biti u stanju raditi. Odmorite se.

Stranice: 1 2