U narednoj sedmici: Jedan znak će spoznat BOLNU ISTINU i RASKINUTI dugogodišnju vezu, a evo i kakvu!-/

U narednoj sedmici: Jedan znak će spoznat BOLNU ISTINU i RASKINUTI dugogodišnju vezu, a evo i kakvu!-/

15 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Radite planove o zajedničkoj budućnosti sa partnerom, a njega gotovo da i ne uključujete u to. To vam je greška i vaš partner to neće tolerirati. Ciganske karte donose ružne prognoze za vašu ljubavnu vezu ako hitno ne promijenite svoj stav.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Konačno kraj sebe imate nekoga na koga se možete osloniti i u koga se možete pouzdati. Ne dozvolite nikome da vam otme vašu voljenu osobu jer ciganske karte predviđaju susret vašeg partnera sa bivšom ljubavi i to već naredne sedmice.

 

 

BLIZANCI

Ciganske karte vam govore da dobro pazite što započinjete jer bi sve moglo poći po krivu. Pogotovo što se ljubavi tiče, tu nećete imati puno sreće naredne sedmice pa pripazite i ne upuštajte se u ništa ozbiljno.

 

 

RAK

Ciganske karte kažu da dolazi vrijeme za vas i za ispunjenje vaših želja. Dolazi period kada će vam sve ići od ruke i kada ćete dobiti ono što želite. Savjet je jedino da pazite što želite jer će vam se to i ostvariti.

 

 

LAV

Često mislite na druge, a tek ponekad na sebe. Vrijeme je za promjenu, kažu ciganske karte, vrijeme je da sebi priuštite ono što želite. Posvetite se sebi narednih dana i svu energiju iskoristite na svoje potrebe.

 

 

DJEVICA

Slušajte glas svoga srca, poručuju vam ciganske karte i učinite ono što srce želi. Tako će sreća doći do vas i učiniti vam život ljepšim. Ne slušajte nikoga osim sebe i onoga što srce želi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2