SLOMLJENO SRCE: OVA 2 znaka osjetit će kako nevjera može ISTRGATI njihovu DUŠU i SLOMITI njihova SRCA!

slomljeno srce

More suza isplakat će pripadnici ova dva znaka kada shvate da im partneri nisu bili vjerni. Razočaranje će prevladati njihovim mislima, bol i tuga urezat će se u njihova srca, a da to nisu ničime zaslužili.

Slomljeno srce bit će jedino što će ih asocirati na vezu sa tim osobama, veliko razočaranje u ljubav postat će teret koji će nositi još dugo.

 

OVAN

Osjećate da se vaš partner udaljava od vas i da to traje već dugo. Iako smatrate da je sve u redu, crv sumnje se budi u vama i govori vam da nešto nije kako treba. Postali ste sumnjičavi i silno želite otkriti o čemu se radi, iako se bojite da će vas istina dotući.

Na vašu žalost, tako će i biti, istina vam se neće svidjeti i donijet će vam slomljeno srce. Možda to i nije na vašu žalost, iako se tako čini.

Možda je vrijeme da na vrijeme raskinete sa osobom koja vam nije vjerna. Sve možete oprostiti, ali nevjeru ne. Pokazat će se da su vaše slutnje bile ispravne i da vaš partner ima nekog drugog. Težak period je pred vama i to će biti jedina istina.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Uvijek ste za istinu, i kada uživate u njij, pa čak i kada boli. Ovoga puta istina će vas jako zaboljeti, a bol će trajati. Slomljeno srce je najveća bol za vas i tu bol ćete morati trpjeti. Koliko vremena će proći dok bol ne nestane, nitko ne zna, ali slomljeno srce ostat će zauvijek u vašim sjećanjima.

 

Nastavak na sljedećoj stranici…

SLOMLJENO SRCE: OVA 2 znaka osjetit će kako nevjera može ISTRGATI njihovu DUŠU i SLOMITI njihova SRCA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top