Ispred OVIH znakova su BURNI DANI koji nakon kojih neke stvari više NIKADA NEĆE BITI ISTE, a OVOM znaku stiže IZNENAĐENJE GODINE!-/

Ispred OVIH znakova su BURNI DANI koji nakon kojih neke stvari više NIKADA NEĆE BITI ISTE, a OVOM znaku stiže IZNENAĐENJE GODINE!-/

15 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Puno radosti donijet će vam neočekivan susret sa starim prijateljem. Bit će to prilika da se prisjetite starih dana i da se opustite u ugodnoj atmosferi. Ostatak vremena iskoristit ćete za odmor u krugu obitelji. Naredna tri dana bit će opuštajuća i radosna, baš kako biste i željeli.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Izlet u prirodu sa vašim partnerom dugo ćete pamtiti po lijepim stvarima. Tako nešto već dugo niste napravili pa će to pozitivno utjecati na oboje. Nešto bolje od toga sigurno niste mogli ni poželjeti.

 

 

BLIZANCI

Horoskop: Bit ćete i više nego zadovoljni jer ćete rješiti neke stvari koje dugo vremena predstavljaju pravo opterećenje za vas. Uspjeh koji ćete ostvariti pozitivno će utjecati na vaše raspoloženje pa vas očekuju dani puni radosti i sreće.

 

 

RAK

Naredna tri dana bit ćete u društvu osoba koje volite. Iskoristite to vrijeme na najbolji način jer znate da ih opet nećete neko vrijeme vidjeti. Opustite se i neka samo pozitivna razmišljanja prevagnu. Doći će opet period kada neće biti u blizini, ali i vrijeme kada ćete opet biti zajedno.

 

 

LAV

Samo pažljivo krenite u realizaciju onoga što planirate jer bi krivi potez mogao sve uništiti. Bit će radni period ova tri dana, ali ne žalite jer znate što i za koga to radite. Imat ćete u budućnosti dosta vremena za odmor, sada je vrijeme da ostvarite svoj naum.

 

 

DJEVICA

Pomalo vam je dosadno jer ne znate što biste radili. Možda da iskoristite ovo vrijeme odmora da izađete među ljude. Tako možda i ostvarite neki susret koji bi mogao ponovo vratiti ljubav u vaš život. Morate se pokrenuti i sami izazivati sreću, tada ćete ju i pronaći.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2