CIGANSKE KARTE do 24. Jula: OVIM znacima karte proriču VRLO USPJEŠNU i SRETNU SEDMICU, evo i zašto!-/

CIGANSKE KARTE do 24. Jula: OVIM znacima karte proriču VRLO USPJEŠNU i SRETNU SEDMICU, evo i zašto!-/

15 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Posao koji radite počinje vas umarati i tražite neku promjenu. Ciganske karte otkrivaju da bi do promjene moglo doći već u narednoj sedmici. Tada ćete dobiti priliku promijeniti posao i naravno dobiti veću plaću nego što ste imali. Bilo bi dobro da dobro razmislite da li je to što želite.

 

 

ŠKORPIJA

Ne obraćate pažnju na osobu iz vaše prošlosti koja vam je nekad puno značila. Ta osoba se trudi vratiti u vaš život i to će vam i jasno reći sredinom naredne sedmice. Kako ćete vi reagirati na tu ponudu, to ostaje na vama.

 

 

STRIJELAC

Loši odnosi sa partnerom nastavit će se i naredne sedmice. Bit će vam potrebno puno truda kako biste izgladili vaše odnose, ako imate volje za to. Ciganske karte i nisu na vašoj strani kada je to u pitanju, pa ćete se morati osloniti na svoju volju i upornost ako želite nastaviti sa partnerom.

 

 

JARAC

Pokušaj bilo kakvog razgovora sa partnerom je kao da ste naišli na zid kojeg ne možete probiti. Pokušajte dati malo više vremena partneru jer je očito da je upao u emocionalnu krizu. Pokažite mu pojedinim gestama da ga volite i da brinete za njega. Ciganske karte proriču da će se ovakvo stanje nastaviti sve do kraja iduće sedmice.

 

 

VODOLIJA

Gotovo svi vaši prijatelji vas podržavaju u odluci koju ste donijeli, a koja se tiče vašeg emocionalnog života. Ciganske karte vam proriču svijetlu budućnost što se tiče te odluke. Sve uvjete imate da ostvarite to što ste naumili, pa krenite i učinite to što prije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Početkom naredne sedmice mogli bi upasti u probleme jer će jedna ishitrena reakcija radnog kolege stvoriti kaos na poslu. Vaš trud u otklanjanju tog problema bit će velik i sve oči će biti uprte u vas. Ciganske karte proriču da ćete postati junak na poslu, jer ćete uspjeti riješiti velik problem.

Stranice: 1 2