CIGANSKE KARTE do 24. Jula: OVIM znacima karte proriču VRLO USPJEŠNU i SRETNU SEDMICU, evo i zašto!-/

CIGANSKE KARTE do 24. Jula: OVIM znacima karte proriču VRLO USPJEŠNU i SRETNU SEDMICU, evo i zašto!-/

15 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Novi financijski problemi mogli bi se pojaviti početkom naredne sedmice. Ciganske karte su vam to predvidjele, ali i vi dobro znate da trošite iznad svojih mogućnosti. Bit će potrebno reducirati potrošnju i zaboraviti na neke stvari na koje ste navikli, bar neko vrijeme.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ne odustajte od svojih ideja i planova. Ne može se ništa ostvariti preko noći ali ne odustajte na samom početku. Ciganske karte vam donose dobre vijesti. Već naredne sedmice ostvarit će se jedan vaš projekt, ne velik ali dovoljno velik da vas obuzme zadovoljstvo učinjenim.

 

 

BLIZANCI

Ne primjećujete dosta stvari koje se događaju u vašem poslovnom okruženju i to će vam stvoriti probleme. Prvi takav problem očekujte već iduće sedmice, tako kažu ciganske karte. Morat ćete malo ozbiljnije pristupiti svojim radnim zadacima ako želite uspjeti u poslu.

 

 

RAK

Ne dozvolite da vam itko kvari idiličnu ljubavnu atmosferu koja traje već neko vrijeme, a trajat će i naredne sedmice, kažu ciganske karte. Bilo kakva uplitanja sa strane sasijecite u samom početku. Tako ćete svoju ljubav sačuvati samo za vas dvoje.

 

 

LAV

Ne osvrćite se previše na priče radnih kolega jer bi vam to moglo stvoriti dodatne probleme. Fokusirajte se na ono što radite, jer ste u tome najbolji. Vaši rezultati sami govore za sebe i nitko vam to neće moći osporiti.

 

 

DJEVICA

Čuvajte ono što imate, čuvajte vašu ljubav jer bi se netko treći mogao uplesti u vašu vezu, kažu ciganske karte. To bi se moglo dogoditi naredne sedmice pa se dobro pripremite za takav scenarij.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2