VIKEND HOROSKOP: Ovim znacima će ovaj vikend ostati ZAUVIJEK U SJEĆANJU! Bit će konačno presretni!-/

VIKEND HOROSKOP: Ovim znacima će ovaj vikend ostati ZAUVIJEK U SJEĆANJU! Bit će konačno presretni!-/

13 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Posvetite se sebi, vašim željama i potrebama, a ponajviše odmoru. Svi su vam bitniji od vas samih. Stavite sebe na prvo mjesto ova dva dana i radite sve ono što vas čini sretnom. Time nećete nikoga povrijediti, a vama će dobro doći. Vikend bi vam mogao donijeti situacije u kojima ćete trebati dati sebe nekim sporednim ljudima koji nemaju veliki značaj u vašem životu.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Vikend neće proći u pretjerano dobrom raspoloženju, jer postoje stvari koje vas muče o kojima nemate s kim popričati. Oni sa kojima bi i mogli, smatrate da ih ne zanima previše i da vas neće razumjeti. Ipak pokušajte, veliko olakšanje ćete osjetiti samim time što ćete to izbaciti iz sebe, a možda se i iznenadite. Možda ipak naiđete na razumijevanje i dobar savjet.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Ne možete očekivati od drugih ono što ni vi sami niste u mogućnosti ili jednostavno ne želite. Bez obzira na to, kad ste vi u pitanju, smatrate da vam se treba izaći u susret. Dvostruka mjerila ne prolaze. Svi bi trebali imati iste kriterije za sve situacija, pa tako i vi. Vikend će vam donijeti takvu situaciju sa osobom bliskom vama.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Moguć je osjećaj nezadovoljstva, jer sada kada imate slobodnog vremena i slobodne dane, vi ćete ih opet provesti u krugu vašeg doma. Samim time se ništa bitno neće dešavati osim svakodnevnice, te bi vam to moglo stvoriti dozu nervoze i nezadovljstva. Okrenite vi nečiji broj i dogovorite nekakvu popodnevnu kavicu.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Vikend će vam proći prilično radno, jer vas čekaju poslovi koje niste stigli obaviti preko tjedna. Vremena za neke druge aktivnosti ili druženja neće biti, ili ako će biti, onda u manjoj količini. U kasnim satima provest ćete lijepe i ugodne trenutke sa vašim partnerom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Vikend bi mogao donijeti pozitivna dešavanja. Ono što je bitnije od toga, je to, da ćete se vi osjećati dobro, jer ste konačno u svojoj glavi riješili neke stvari koje su vas lomile. Tako je najbolje. Iako nekad nemoguće, ali jednostavno treba prihvatiti neke stvari na koje ne možemo utjecati.

Stranice: 1 2