U NAREDNA 3 DANA: Pred OVIM znacima su POSEBNO LIJEPI DANI jer će konačno ispuniti svoje ŽELJE i OČEKIVANJA!-/

U NAREDNA 3 DANA: Pred OVIM znacima su POSEBNO LIJEPI DANI jer će konačno ispuniti svoje ŽELJE i OČEKIVANJA!-/

13 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Iako je vikend pred vama i već ste ga isplanirali, obaveze na poslu su toliko velike da ćete od ovog vikenda imati malo vremena za odmor i druženje. Ne dozvolite da vam se naruši raspoloženje zbog toga jer vam uskoro slijede dani u kojima ćete uspjeti nadoknaditi sve što ste propustili.

 

 

ŠKORPIJA

Vi uvijek živite onako kako vama odgovara, pa bez obzira na prodike od nekih ljudi, nastavite tako i dalje. Već znate što ćete ovoga vikenda raditi i tako i učinite. Zaslužili ste se malo opustiti i proveseliti sa prijateljima.

 

 

STRIJELAC

Pokušajte ovoga vikenda izgladiti nesporazume sa partnerom i isplanirajte romantične trenutke sa osobom koju volite. Male svađe nisu razlog da budete ljuti na partnera, učinite sve kako bi vikend proveli zajedno i kako bi vratili sretne trenutke u vaš život.

 

 

JARAC

Imat ćete miran vikend bez ikakvih stresova i iznenađenja. Tako nešto vam i odgovara u ovome trenutku pa pokušajte odmoriti i uživati. Naredni tjedan bit će vam naporan i upravo zbog toga vam je potreban mir da napunite baterije za dalje.

 

 

VODOLIJA

Uspjet ćete ostvariti jednu vašu davnu želju i to upravo u dane ovoga vikenda. Bit ćete vrlo sretni zbog toga jer je to nešto što zaista dugo želite. Zvijezde će vam konačno omogućiti sreću da ostvarite svoj san. Uživajte u tome i svoju radost podijelite sa bližnjima.

 

 

RIBE

Ljubav je ono što vam trenutno nedostaje i ovoga vikenda imat ćete priliku sklopiti novo poznanstvo koje bi vrlo lako moglo prijeći u ljubavnu vezu. Ne odbacujte priliku nego ju prigrlite jer znate da niste dobro kada ste sami. Kako će sve završiti, pokazat će vrijeme, ali priliku si morate priuštiti.

Stranice: 1 2