U NAREDNA 3 DANA: Pred OVIM znacima su POSEBNO LIJEPI DANI jer će konačno ispuniti svoje ŽELJE i OČEKIVANJA!-/

U NAREDNA 3 DANA: Pred OVIM znacima su POSEBNO LIJEPI DANI jer će konačno ispuniti svoje ŽELJE i OČEKIVANJA!-/

13 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Naredni dani vikenda mogli bi biti presudni što se tiče vaših osjećaja prema jednoj osobi. Mogli biste napokon shvatiti što osjećate prema toj osobi. Sve ono što vam smeta kod te osobe moglo bi netragom nestati jer ljubav prevladava sve prepreke.

 

 

BIK

Pokušajte u narednim danima vikenda odmarati i ne donositi neke važne odluke. Zvijezde vam neće biti sklone i svaka donesena odluka mogla bi vrlo loše završiti po vas. Suzdržite se takvih stvari i pokušajte se posvetiti svom odmoru.

 

 

BLIZANCI

Teško vam pada da svi oko vas imaju nekoga, a vi ste usamljeni. Prestanite se samosažaljevati i učinite nešto po tom pitanju. Ništa vam samo neće pasti s neba, morate se potruditi i pronaći osobu s kojom ćete moći funkcionirati. Priliku ćete dobiti već za dane vikenda pa budite odlučni i učinite nešto za sebe.

 

 

RAK

Vi znate što želite i gotovo uvijek to i dobijete. Točno znate što želite ovoga vikenda ali ta želja vam se ovaj put neće ostvariti. Zvijezde neće biti na vašoj strani i doživjet ćete neuspjeh u svom naumu. Nemojte se obeshrabriti, doći će nova prilika kada ćete sigurno uspjeti.

 

 

LAV

Ni sami ne znate što dalje, da li tražiti novu ljubav ili pokušati obnoviti staru vezu. Još uvijek gajite osjećaje prema bivšem partneru, a susret sa bivšim ovoga vikenda mogao bi potaknuti i rasplamsati staru vatru.

 

 

DJEVICA

Za vrijeme vikenda uslijedit će priznanje jedne osobe o svojim pravim osjećajima prema vama. Bit ćete iznenađeni iako ste tako nešto pretpostavljali. Možda će i vama nakon takvog priznanja biti puno lakše odrediti svoje osjećaje prema toj osobi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2