NEDELJNI horoskop od 15. do 22. jula: OVE znakove čekaju DIVNI TRENUTCI, a jednog znaka čeka LJUBAVNI KRAJ!-/

NEDELJNI horoskop od 15. do 22. jula: OVE znakove čekaju DIVNI TRENUTCI, a jednog znaka čeka LJUBAVNI KRAJ!-/

13 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Puno ste puta poželjeli da ostavite sve i da se narednih dana posvetite samo sebi i nikome više. Takav rasplet događaja vam slijedi uskoro, jer će slijedeća nedjelja biti nedjelja samo za vas. Konačno ćete moći odahnuti i brinuti se samo o sebi, nakon dugo vremena.

 

 

ŠKORPIJA

Ponekad se čini da početak nedjelje određuje daljnji tok dešavanja u vašem životu. Sada to neće biti slučaj, jer će početak nedjelje krenuti vrlo loše, ali dani pred vama donose rasplet situacije u vašu korist. Krajem nedjelje bit ćete najsretniji čovjek na svijetu.

 

 

STRIJELAC

Poslovni dio vašeg života bit će u usponu, osigurat ćete si neke beneficije koje niste ni očekivali. Za ljubavni dio stvar je malo drugačija. Vaši pokušaji da izgladite situaciju neće uspjeti, pa možete očekivati dodatne napetosti sa partnerom.

 

 

JARAC

Događaji koji vam slijede tokom naredne nedjelje bit će uglavnom pozitivni za vas. Ne očekujte nikakva neugodna iznenađenja i pokušajte privesti kraju ono na čemu već dugo radite. Sada je pravo vrijeme za to i pokušajte to maksimalno iskoristiti.

 

 

VODOLIJA

Problemi su postali vaša svakodnevnica i sa njima se više toliko ne opterećujete. Znate da će uvijek postojati i da neke nećete uspjeti riješiti. Svaki problem je poseban i trebate mu pristupiti tako. Nikada nećete moći jednim postupkom riješiti sve što vas opterećuje. Krenite redom, jedan po jedan.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubavna situacija bit će savršena tokom naredne nedjelje i to će vam dobro doći da se saberete i počnete rješavati životne probleme. Da li ćete uspjeti u tome, vrijeme će pokazati. Bitno je da se više angažirate i pokušate učiniti sve kako biste uspjeli srediti svoj život.

Stranice: 1 2