LJUBAV do 22. Jula: OVI znaci su ove godine najviše ispaštali u ljubavi, ali sad im dolaze DANI LJUBAVNE SREĆE!-/

LJUBAV do 22. Jula: OVI znaci su ove godine najviše ispaštali u ljubavi, ali sad im dolaze DANI LJUBAVNE SREĆE!-/

13 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Posao vam stvara napetost i nervozu i ne uspjevate svoju pažnju pokloniti partneru u mjeri u kojoj to zaslužuje. Razdvojite posao od ljubavi i uživajte u zajedničkim trenucima. Naredna nedjelja će donijeti priliku da provedete romantične trenutke sa svojom ljubavi pa to i iskoristite.

 

 

ŠKORPIJA

Jedna osoba koja vam je bila draga vas je povrijedila. Period pred vama donijet će vam pokušaje te osobe da ispravi svoje greške. Na vama je da odlučite da li krećete u novi život ili ćete pružiti novu priliku toj osobi. Dobro razmislite prije konačne odluke jer što god da odlučite, imat će dalekosežne posljedice.

 

 

STRIJELAC

Period pred vama donosi vam puno razmišljanja i nedoumica, jer ni sami ne znate da li ste zaista našli svoju srodnu dušu. Koliko god sami sebe uvjeravali da je vaš partner stvoren za vas, postupci partnera to ne pokazuju. Vrijeme je da dobro promislite o svojoj budućnosti.

 

JARAC

Nedjelju pred vama obilježit će rasprave sa partnerom i neugodna atmosfera. Nećete tu puno moći učiniti, ali najbitnije je da riješite probleme što prije. Tada će sve biti puno jasnije i bolje. Ne ustručavajte se donijeti i neke bitne odluke koje bi mogle dugoročno biti dobre za vas.

 

 

VODOLIJA

Zvijezde vam na ljubavnom planu neće biti sklone naredne nedjelje pa je možda bolje da se posvetite drugim stvarima. Fokusirajte se na posao i učinite nešto po tom pitanju. Ni tu vam ne cvjetaju ruže, pa je sada idealno vrijeme da pokušate poboljšati vaš poslovni život.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Dajete sve od sebe u vašoj ljubavnoj vezi, ali osjećate da vaš partner to ne cijeni dovoljno. Razmislite o vašim očekivanjima od partnera, da li su možda prevelika. Ako smatrate da ste u pravu i da vas vaš partner ne cijeni dovoljno, vrijeme je za zaokret na ljubavnom planu.

Stranice: 1 2