LJUBAV do 22. Jula: OVI znaci su ove godine najviše ispaštali u ljubavi, ali sad im dolaze DANI LJUBAVNE SREĆE!-/

LJUBAV do 22. Jula: OVI znaci su ove godine najviše ispaštali u ljubavi, ali sad im dolaze DANI LJUBAVNE SREĆE!-/

13 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Radite planove o zajedničkoj budućnosti sa partnerom, a partnera gotovo ni malo ne uključujete u to. Vrijeme je da shvatite da griješite i pokušajte to ispraviti što prije. Vaš partner ima dovoljno strpljenja i razumijevanja prema vama, ali to neće trajati vječno.

 

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Nalazite se u fazi kada ni sami ne znate što želite i to vaš partner vidi. Prepustite se neka vas partner vodi kroz takvo razdoblje i neka vam pokaže koliko vas voli. Vaš partner će to sigurno učiniti i zbog toga ne trebate strahovati. Imate sreću da imate osobu na koju se možete u potpunosti osloniti.

 

 

BLIZANCI

Pokušajte naredne nedjelje riješiti vaše poslovne probleme jer vas oni opterećuju. Na ljubavnom planu neće se događati ništa bitno pa pokušajte dovesti u red druge aspekte vašeg života. Za ljubav ćete uvijek imati vremena.

 

 

RAK

Period pred vama donijet će vam prekrasne romantične trenutke sa vašim partnerom. Ugodno iznenađenje ćete doživjeti naredne nedjelje, a za to će se pobrinuti vaš partner. Opustite se i uživajte u tome i nadajte se da će trajati što duže.

 

 

LAV

Pokušajte naredni period iskoristiti na način da mislite više na sebe. Previše pažnje poklanjate partneru, a osjećate da vam se to ne vraća na isti način. Budite malo sebični i stavite sebe na prvo mjesto, vaše želje i potrebe. Tko zna, možda se i ponašanje vašeg partnera nakon toga promijeni.

 

 

DJEVICA

Slušajte glas svoga srca, a ponos stavite na stranu. Naredna sedmica je idealno vrijeme za vas da sredite svoj emotivni život i da dobijete ono što zaslužujete. Neka vam cilj uvijek bude na prvom mjestu, a ako je potrebno pogaziti svoj ponos da biste uspjeli u naumu, učinite to.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2