Evo kome će ova tri dana donijeti VELIKE LJUBAVNE PROBLEME i BRIGE, a kome ispunjenje LJUBAVNOG SNA!

Evo kome će ova tri dana donijeti VELIKE LJUBAVNE PROBLEME i BRIGE, a kome ispunjenje LJUBAVNOG SNA!

9 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubav bi vas mogla sustići danas dok se brinete o prijatelju ili članu obitelji koji je pod lošim vremenom. Možda želite nekoga razveseliti, ali izađite s osjećajem da ste jako razveseljeni. Možda ćete naići na nekoga koga ste već sreli, možda prijatelja iz stare škole, a prošlost je nekako relevantna. Čini se da oboje uspostavljate trenutni odnos, a budućnost se odjednom čini mnogo svjetlija.

 

BIK

Astralna konfiguracija ukazuje na to da vam se otvaraju neke uzbudljive nove mogućnosti u smislu ljubavi i romantike, ali stvarno zahtijeva da promijenite svoj stav na jedan ili dva značajna načina. Možete početi odmah tako što ćete odrediti da ćete nekoliko stvari učiniti drugačije. Počnite s pregledavanjem svog ormara i sastavljanjem na nove i originalne načine.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nebeska konfiguracija ukazuje na to da vas čekaju dani prave strasti i romantične ljubavi. Vi i ljubavni interes mogli biste otkriti nove visine u vašoj vezi kroz isprobavanje nečeg drugačijeg zajedno. Ako tražite romantiku, bilo gdje povezano s putovanjima, sportom, kockanjem, filozofijom ili kazalištem bit će izvrsno okruženje za zabavu.

 

RAK

Planetarna konfiguracija upozorava da, iako se možda osjećate puni života i energije, možda imate tendenciju ići u ekstreme. Bez obzira idete li vi i vaš partner (sadašnji ili budući) na ples ili na mirno piće, to bi se moglo pretvoriti u nešto poput ekstravagancije ako ne budete oprezni. Dobro ćete se zabaviti, ali ne zaboravite sačuvati malo energije za sutra.

 

LAV

Ljubav bi potencijalno mogla biti veliki izazov, na vrlo uzbudljiv način. Planetarna usklađenost pokazuje da imate sve šanse upoznati nekoga tko vas oduševljava u gotovo svakom smislu te riječi. Jedina mala začkoljica je što mogu doći u vrlo neobičnom pakiranju, a ne u onom za koji ste zamislili da sadrži osobu iz vaših snova. Budite otvorenog uma.

 

DJEVICA

Strast se može pronaći, odnosno otkriti, kod kuće. Nebeska konfiguracija donosi vaše ljubavno zanimanje njihovim osjetilima što se vas tiče. Čini se da ih vrtite oko malog prsta i odgovarate na svaki vaš hir. Savršeno, osim što se i vi volite osjećati korisnim – pa dajte onoliko koliko se nadate da ćete dobiti. Dan će biti vrlo nezaboravan.

VAGA

Bilo da se radi o nostalgiji ili samo o potpunom oslobađanju od vremena pritiska, osjećate se kao da podignete noge, opustite se i pustite da vas život prevrne. Nebeska postava sa sobom nosi poriv za napuštanjem svih rasporeda i krutih planova u korist dana gozbe i uživanja. I vi i vaš partner (sadašnji ili budući) zaslužujete ovo vrijeme potpune dekadencije.

 

ŠKORPIJA

Pokušavate li odlučiti što ćete večeras obući, možda ćete s današnjom nebeskom atmosferom zapravo biti uspješniji ako se odlučite za nešto izrazito neobično i originalno. Uopće nema smisla nositi stari favorit. Bilo što cvjetno ili čipkasto je također pravo. Samo ćete se morati odlučiti za taj modernistički pristup visoke tehnologije!

 

STRIJELAC

Partneri – stvarni ili potencijalni – spremni su da vas odvedu na iskustvo života. Imate priliku za avanturu u nepoznatim zonama. Trenutni nebeski aspekt ukazuje da s tim postoji cijena. Ništa nije besplatno. Možda ćete se morati posvetiti nečemu višem od neobavezne veze… stvoriti dublju vezu. Ako je ovo želja koju želite, onda idite.

 

JARAC

Svakako je vrijeme kada su partnerstva, odnosi i susreti s ljudima snažno naznačeni. Imat ćete mnogo prilika za interakciju s drugima i razmjenu ideja s njima. Također ćete otkriti da možda postoji jedna osoba s kojom se posebno osjećate, netko zbog koje se osjećate jako dobro. Bilo da se radi o ljubavi ili prijateljstvu, uživat ćete u kontaktu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Raspored planeta znači da će vaš društveni život biti ugodno drugačiji. Što se tiče ljubavi i romantike, nikako nećete moći odrediti što je iza sljedećeg ugla. Moglo bi se dogoditi doslovno sve. Ako tražite nekoga posebnog, nemojte često posjećivati ​​uobičajena mjesta; umjesto toga, budite spremni otići negdje sasvim drugačije, jer bi to moglo dovesti do mnogih novih i uzbudljivih prilika.

 

RIBE

Kolega bi vas mogao iznenaditi na poslu u roku od nekoliko dana, baš tamo gdje niste očekivali da bi se mogla dogoditi romansa. Trenutni nebeski aspekt ukazuje na to da imate prilično intenzivnu privlačnost s kojom se možete boriti. Ako se i vi osjećate na isti način, ovo će izvrsno uspjeti i oboje možete odjahati u zalazak sunca. Ako ne, možda ćete imati problem natjerati svog obožavatelja da se drži podalje.