DNEVNI HOROSKOP za 14. Jul: Pred Ovnom poslovan uspjeh, Lav dobija bitnu informaciju, a OVOM znaku će istina teško pasti!-

DNEVNI HOROSKOP za 14. Jul: Pred Ovnom poslovan uspjeh, Lav dobija bitnu informaciju, a OVOM znaku će istina teško pasti!-

13 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

LJUBAV:

Ukoliko sumnjate u partnera, neka to ostane za sada samo na sumnjama, jer nemate dokaze da ste u pravu i nema potrebe za napadima i optužbama.

POSAO:

Otvorite oči i dobro pogledajte ljude oko sebe i prepoznajte tko vam nije prijatelj kakvim se predstavlja.

ZDRAVLJE:

Potrebno vam je dosta odmora.

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

LJUBAV:

Bit ćete u velikom ljubavnom zanosu i poželjet ćete to podijeliti sa vašom voljenom osobom. Vaš partner će nastojati izbjeći i neće vam uzvratiti.

POSAO:

Pojednini radni suradnici vam konstantno otežavaju izvršavanja radnih obaveza i guraju svoj nos u sve. Vi trpite i šutite. Možda je vrijeme da stanete tome na kraj.

ZDRAVLJE:

Blaga nervoza.

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

LJUBAV:

Na ljubavnom planu, godit će vam prisustvo vaše voljene osobe, ali će vam nedostajati prilika da ostvarite ono što ste zamislili i što želite.

POSAO:

Osjećat ćete priličan umor na poslovnom planu i teško ćete obavljati vaše radne poslove. Prilično ste iscrpljeni i samo ćete čekati kraj radnog vremena.

ZDRAVLJE:

Umor i iscrpljenost.

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

LJUBAV:

Bit ćete raspoloženi za sve. U vama će vladati kombinacija emotivne želje i prisne želje, ali vaš partner neće biti raspoložen za ništa od toga.

POSAO:

Bit će te pod poslovnim pritiskom zbog obujma posla i presinga koji na vas vrše nadređeni. Motat će vam se po glavi vaši projekti koje bi htjeli ostvariti samostalno, ali nemate dovoljno financijskih sredstava.

ZDRAVLJE:

Čuvajte se prehlada i virusa.

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

LJUBAV:

Na ljubavnom planu će vas bespotrebno nervirati sitnice i sitne greške, kao i ponašanje partnera. Prihvatite to na način da vaš partner ima dan u kojemu se nije najbolje snašao.

POSAO:

Neki radni suradnici bi vam mogli zamjeriti na savjetima koje ćete im uputiti kako da određene stvari bolje naprave. Neće prepoznati vaše dobre namjere, nego će vaš stav nazvati pametovanjem.

ZDRAVLJE:

Moguća glavobolja.

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

LJUBAV:

Na ljubavnom planu, polako ali sigurno gubite interes za određenim stvarima, jer partner ne odgovara na vaše želje i samo vam nameće sumnje. U danu ispred vas, trebali bi otvoreno popričati i riješiti sve nastale probleme i sumnje.

POSAO:

Ukoliko planirate drastične promjene, bilo bi dobro da još malo sa time pričekate. Trenutno nije pogodno vrijeme za provođenje promjena.

ZDRAVLJE:

Moguća opća slabost organizma.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

LJUBAV:

Uživat ćete u društvu voljene osobe i nećete dati nikome i ničemu da vam pokvari raspoloženje i dan.

POSAO:

S lakoćom ćete odratiti poslovne obaveze. Neki radni suradnici će vas tražiti savjet vezano za njihov dio poslovnog zadatka.

ZDRAVLJE:

Unosite više tekućine. Moguće probavne smetnje.

Stranice: 1 2