STIŽE SJAJAN ŽIVOTNI PERIOD: Ovi dani će mnogim zodijacima biti kao STVORENI ZA LJUBAV!-/

STIŽE SJAJAN ŽIVOTNI PERIOD: Ovi dani će mnogim zodijacima biti kao STVORENI ZA LJUBAV!-/

12 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Dani do kraja sedmice će biti burni kada ste vi u pitanju. Prvo ćete imati prilike saznati što jedna Škorpija želi sa vama, ali to će vas razočarati, jer škorpijine namjere nisu ozbiljne. A krajem sedmice se u vaš život vraća osoba iz prošlost, a sa tom osobom u srcu još niste raščistili.

 

 

ŠKORPIJA

Karte otkrivaju da ćete se dobro osjećati i da vas neće previše doticati ljubavni problemi, ali ni ljubavna sreća. Bit ćete više fokusirani na druge stvari, a manje na ljubav. Čak i ako ste slobodni, dobro ćete se osjećati u svojoj samoći.

 

 

STRIJELAC

U danima do kraja sedmice vrlo je bitno da se naoružate strpljenjem, da pokažete mudrost i da nemate ishitrne reakcije. Razmislite dva puta prije nego reagirate, duboko udahnite pa tek onda reagirajte. Vaš partner neće trpjeti ako izgubite kontrolu i druge razne scene.

 

 

JARAC

Ciganske karte otkrivaju da vam dani do kraja sedmice baš i neće pogodovati za ljubav, ali zato će vam na poslu pogodovati više i bolje nego što očekujete. Fokusirajte se na posao i neke druge ciljeve, a ljubav ostavite po strani, barem ovih nekoliko dana.

 

 

VODOLIJA

Trenutno je ljubavna situacija i više nego dobra, ali takvom ju morate znati i održavati da bi potrajala. Pazite na potrebe voljene osobe i nemojte ju zapostavljati. Moramo znati čuvati i cijeniti ono što imamo, jer kada to izgubimo, onda je kasno da se kajemo.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Vjerujete voljenoj osobi i ne razmišljate o tome da li vam laže i da li je istina sve što vam kaže. Nažalost, do kraja sedmice ćete imati priliku uvjeriti se da vaša voljena osoba neke stvari krije od vas.

Stranice: 1 2