STIŽE SJAJAN ŽIVOTNI PERIOD: Ovi dani će mnogim zodijacima biti kao STVORENI ZA LJUBAV!-/

STIŽE SJAJAN ŽIVOTNI PERIOD: Ovi dani će mnogim zodijacima biti kao STVORENI ZA LJUBAV!-/

12 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Karte otkrivaju da ćete se osjećati nedorečeno i pomalo nostalgično. Bez obzira da li će vaša ljubavna situacija do kraja sedmice biti dobra ili loša, vaše misli bit će usmjerene na osobu iz vaše prošlosti. Doći ćete u dilemu da li da se javite toj osobi ili ne.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Dani do kraja sedmice, kako karte kažu, baš i neće biti sjajni, jer postoji velika mogućnost da ćete se jako razočarati u ljubav. Najbolje bi bilo da izbjegavate bilo kakve rasprave i da pustite da se stvari same od sebe odvijaju.

 

 

BLIZANCI

Činjenica je da ste željni one prave ljubavi, ali isto tako, činjenica je da ništa ili gotovo ništa ne radite po tom pitanju. Ljubavna sreća rijetko kada sama pokuca na vrata. Odvažite se i već danas napravite baš vi prvi korak.

 

 

RAK

U danima do kraja sedmice moguće je da promijenite svoj ljubavni život iz korijena i da budete sretniji nego ikada. Dovoljno je da to stvarno jako želite, a onda ćete moći postići sve što želite.

 

 

LAV

Karte pokazuju da ćete u danima do kraja ove sedmice imati priliku saznati što jedna osoba osjeća prema vama. Vjerojatno se radi o jednom Raku. To će vas prilično iznenaditi, jer ste smatrali da vas gleda na prijateljskoj osnovi. Međutim, to nije tako, u vama vidi puno više, a to vam se baš i ne dopada, jer vi ne osjećate isto.

 

 

DJEVICA

Ako na trenutak svoj ponos stavite na stranu, tada ćete do kraja ove sedmice moći srediti svoju ljubavnu situaciju. Isto tako trebate vi napraviti prvi korak i reći jednoj osobi sve što vam je na srcu. Ako želite biti sretni, ne inatite se i zaboravite na ponos.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2