LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Jul: Jedan zodijak će morati ODUSTATI OD LJUBAVI, ma koliko TEŠKO BILO!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Jul: Jedan zodijak će morati ODUSTATI OD LJUBAVI, ma koliko TEŠKO BILO!-

12 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

U danu ispred vas izgledat će kao da je svu u redu, ali vi imate određene dvojbe i sumnje i nećete se moći osjećati dobro. Možda ni sami ne znate što je uzrok takvih dvojbi i sumnji, ali što prije to rasčistite u svojoj glavi.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

U danu ispred vas, mogli bi dobiti poziv ili poruku od osobe iz prošlosti sa kojom ste bili bliski. Ta osoba će imati planove sa vama, odnosno htjet će da oživite ljubav. To vam neće biti pametna odluka ukoliko se odlučite za to.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Vaše želje, potrebe, ideje kao i  vaši prijedlozi, trebali bi se  potpuno istom mjerom uvažavati kao i od vašeg partnera. Ravnonopravnost je vrlo bitna, a vi ste ponekad u sjeni svog partnera.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Kada vaš ponos ostavite malo po strani ili ga stavite u drugi plan, mnogo toga će se promijeniti u ljubavnom životu. To isto se ne može reći i za vašeg partnera. Vaša voljena osoba više puta popusti u određenim stvarima nego vi.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

U danu ispred vas, imat ćete previše posla i obaveza da jednostavno nećete pronaći vrijeme za partnera i ljubav. Ipak, nekim znakom pažnje, pokažite voljenoj osobi da vam je u mislima.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

U danu ispred vas mogli bi se osjećati potišteno i bit će vam potrebno puno više pažnje i nježnosti nego inače. Vaša voljena osoba će zagrljajem otjerati svaku vašu tugu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Morat ćete donijeti bitne odluke i fokusirati se na njih. Jedna osoba vas želi u svome životu, ali vi već imate voljenu osobu. Nalazite se na raskrsnici i ne znate što dalje. Ili se upustite u avanturu ili nemojte, ali odlučite se.

Stranice: 1 2