LJUBAV od 15. do 31. Jula: Povratak BIVŠE LJUBAVI u živote OVIH znakova MIJENJA SVE, a OVA 3 znaka će započet vezu!-

LJUBAV od 15. do 31. Jula: Povratak BIVŠE LJUBAVI u živote OVIH znakova MIJENJA SVE, a OVA 3 znaka će započet vezu!-

12 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Harmonija u vašoj vezi pojačat će osjećaj ljubavi i zadovoljstva. Period pred vama donijet će vam samo lijepe stvari kojih ćete se rado sjećati. Zvijezde će vam biti naklonjene i donijet će vam prekrasne trenutke radosti, sreće i velike ljubavi. Nastojte zadržati prekrasan odnos sa partnerom što duže, to će vašu ljubav učiniti neraskidivom.

 

 

ŠKORPIJA

Najsretniji ste kada ste zajedno sa partnerom. Naredni period bit ćete gotovo nerazdvojni i većinu vremena provest ćete zajedno. Bit ćete zadovoljni time i vrlo sretni zbog toga. Inače ne provodite toliko vremena zajedno, pa će ovo biti nešto sasvim novo u vašoj vezi i vrlo će vam se dopasti.

 

 

STRIJELAC

Uzburkane emocije i nemir u vašem emotivnom životu je stanje koje će nastupiti uskoro u vašem ljubavnom životu. Neki problemi koje niste na vrijeme riješili sa partnerom uskoro će ponovno postati tema. To će donijeti nervozu za oboje i morat ćete uložiti puno truda i snage da probleme riješite na obostrano zadovoljstvo.

 

 

JARAC

Iskreni razgovor sa partnerom i obostrano razumijevanje oznaćit će početak novog stanja u vašoj vezi. Naredni period će vam donijeti olakšanje i razumijevanje što ljubav zapravo znači. Tek tada ćete moći vašu vezu učiniti trajnom i čvrstom i oboje ćete u tome uživati i sa zadovoljstvom takvo novo stanje prihvatiti.

 

 

VODOLIJA

Inat je nešto što već neko vrijeme vodi glavnu riječ u vašoj vezi. Inatite se i vi i vaš partner. To neće pomoći očuvanju veze, a naredni dani mogli bi biti vrlo opasni za vašu zajedničku budućnost. Zvijezde vam neće biti previše sklone pa se potrudite ne potencirati svađu tako što ćete tvrdoglavo tjerati svoj inat. Popustite malo, stisnite zube i pregrmite neko vrijeme za dobrobit vaše veze.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Problemi koji su postojali neko vrijeme više nisu u centru pozornosti vas i vašeg partnera. Sve se polako vraća na svoje mjesto i ljubav je ponovno jedina tema između vas. Naredni period vam donosi trenutke sreće i radosti koji će još više učvrstiti vezu i pokazati koliko zapravo značite jedno drugom.

Stranice: 1 2