DNEVNI HOROSKOP za 12. Jul: Bik će rješiti VELIKI PROBLEM, Vodolija će biti PRESRETNA, a jednog znaka čeka NOVI POČETAK!-

DNEVNI HOROSKOP za 12. Jul: Bik će rješiti VELIKI PROBLEM, Vodolija će biti PRESRETNA, a jednog znaka čeka NOVI POČETAK!-

11 srpnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Očekuje vas lijep dan koji neće iznenaditi neugodnim dešavanjima. Položaj planeta vam je naklonjen i sve bi se trebalo odivati prema očekivanjima. Ono što je obilježiti dan je postupak vašeg partnera prema vama. On će vam popustiti u nekim stvarima i postupiti onako kako ste vi htjeli. Važniji ste mu vi od ponosa.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Vaš partner zaista ponekad zna biti naporan, zahtjevan i uporan i nekim stvarima, međutim on osjeća veliku ljubav prema vama. Veću nego što to vi zapravo mislite. U danu ispred vas, nekim svojim lijepim postupcima će vam pokazati koliko vas zapravo voli.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Dan će pogodovati najviše na vašem psihičkom stanju. Osjećat ćete smirenost i jednostavno ako i bude nekih negativnih dešavanja, neće vas previše doticati. To stanje iskoristit ćete da u miru razmislite o stvarima i donesete bitne odluke.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Vaš partner je svijestan svojih grešaka i postupaka. Isto tako zna u čemu je pogriješio i čime vas je rastužio i razočarao. U danu ispred vas, postupak vašeg partnera će vas ugodno iznenaditi jer će se pokušati iskupiti za sve greške. Osim toga, na poslovnom planu ćete također zabilježiti jedan uspjeh koji će vam ići u korist.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Pustite priče i govorkanja i radite ono što vama paše i ono što želite. Nitko ne može baš svima ugoditi, pa tako ni vi. Što prije to shvatite i postupite u skladu s tim, bit ćete puno sretniji i zadovoljniji.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Danas vam ništa neće moći pokvariti sreću i zadovoljstvo, jer će se situacija u danu odvijati upravo onako kako ćete htjeti. Očekuju vas samo sretna i pozitivna dešavanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Vaši odnosi u vezi nisu sjajni. Nitko ne radi ništa da se situacija promijeni. Komunikacija vam je loša i rijetka, a i kad komunicirate, svatko tjera po svome. Nema kompromisa i nitko neće popustiti. Ukoliko na poradite na tome, stvari će postati još gore.

Stranice: 1 2