Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI u sedmici od 11. do 17. jula 2022.

2. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Vi ne volite započinjati svađe samo da biste došli do faze “pomirimo se”. Radije biste izbjegli ovakvu vrstu nedaća, međutim, mogli biste slučajno naletjeti na ovaj obrazac ‘prekinuti radi pomirenja’ ovaj tjedan.

Vi i vaš partner rijetko se slažete u mnogočemu, ali dobre kvalitete veze nadmašuju loše u tolikoj mjeri da se vrijedi složiti da se ne slažete. Ono što ćete primijetiti da se događa ovaj tjedan je da oboje radite stvari na svoj način, a taj način nije za ispitivanje; ako netko drugi ne misli da je moguće da vas dvoje potrajete, onda se može odmaknuti i gledati kako se to događa.

Znate kako uspostaviti ovaj odnos, i iako možda drugima ne izgleda dobro — koga je briga za druge? Vi ste ti koji živite svoje živote i vi ste ti koji očito usrećujete jedno drugo.

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ovaj tjedan osjećate onu nemirnu snagu Škorpiona, a možda ćete na kraju jednostavno istisnuti tu moć započinjanjem istih rasprava sa svojim partnerom. U vama postoji duboko ukorijenjena frustracija, ali to nema nikakve veze s ljubavlju. Međutim, kako rečenica kaže, “povređuješ samo onoga koga voliš”.

I radit ćeš upravo to. Ono što ne očekujete je da vaša osoba postavi zakon protiv vas. On više nije zadovoljan što može prihvatiti vašu šalu, a kada vam to izrazi, u vama raste novo poštovanje prema njemu.

“Hej, suprotstavili su mi se, to je novo…i zanimljivo.” Trebalo je da započneš borbu da se obrani, a u njegovoj obrani vidio si novu stranu ove osobe. Poštuje sebe. Odjednom ti se otvara cijeli svijet, jer ne možeš a da ne poštuješ onoga tko sebe poštuje. Ovo dodaje novu dimenziju vašem odnosu, a vama se to sviđa.

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI u sedmici od 11. do 17. jula 2022.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top