Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI u sedmici od 11. do 17. jula 2022.

Ono što je zanimljivo kod astroloških tranzita ovog tjedna je da je to kao namještaljka za male svađe da se odmah nakon toga pomirimo s partnerom.

Postoje lekcije učenja tijekom cijelog tjedna; pa se možda čak trebamo zapitati jesmo li mi bili ti koji su morali stvarati dramu sa svojim prijateljima samo kako bismo mogli osjetiti uzbuđenje pomirenja s njima odmah nakon toga.

Zar smo toliko ludi? Odgovor je, da. Možda nam je dosadno i potrebna nam je stimulacija, ili smo možda samo ispunjeni energijama koje prenose — ovotjedni niz kozmičkih događaja bit će u središtu svega što radimo.

Prava stvar je da ovaj tjedan ne želimo preduboko tražiti. Mi zapravo nismo ‘samorefleksija i unutarnji mir’. Više želimo živjeti u trenutku i proživljavati dramu trenutka.

Iako to možda ne zvuči previše prosvijetljeno, ne brinite, upravo je u tome poanta. Ne želimo se uzdići iznad boli niti meditirati dok ne dosegnemo stanje Bude. Želimo trenutno zadovoljstvo, budući da smo ljudske životinje.

Ova tri horoskopska znaka započet će tjedan slobodnim antagonistom: Mjesec sekstil Pluton tranzit. To je ono što potiče želju da izađemo s partnerom, iz bilo kojeg razloga koji smatramo prikladnim.

Dok se krećemo, naletimo na Mjesec nasuprot Veneri, što borbu s našim partnerima čini još uzbudljivijom i provokativnijom.

Zatim koristimo snagu Venere u trigonu sa Saturnom kako bismo bili sigurni da naši partneri znaju da smo mi u pravu, a oni u krivu, i na kraju, pogađamo glavnu riječ: Puni Supermjesec u Jarcu koji stiže 13. srpnja 2022. u 5:06 ujutro.

Sretno natjecatelji, neka sila bude s vama! Sve u svemu, ovo je sretan tjedan u ljubavi!

Tri horoskopska znaka koja su najsretnija u ljubavi 11. – 17. jula 2022.

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Nije vam strano započinjanje svađa s osobom u koju ste zaljubljeni, dapače, mislite da nevolja pomaže stvarima. Ako ste u vezi koja traje već nekoliko godina – ako ne i jako dugo – onda znate kako funkcionirati. Također znate kako pritisnuti gumbe osobe koju volite samo da biste je uzdigli.

Ovaj tjedan ste pritisnuli svakakve tipke i dobili svakakve predvidljive reakcije. Naravno, jedna od reakcija bit će kada vas dvoje padnete na pod smijući se na komadiće dok razmišljate o tome kako je vaša veza postala smiješno disfunkcionalna.

Ali to je stvar: ovo ovisi o vama i vašem partneru. Radiš stvari na svoj način i na neki uvrnut način, to funkcionira. Pa što ako vam treba svađa da biste se zbližili? To je tvoja stvar. Barem vas dvoje možete priznati da ste odgovorni za svoje ponašanje. Dobro se provodite to što jeste, i to je jedino što je važno.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI u sedmici od 11. do 17. jula 2022.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top