OVE SEDMICE: Blizancima dolazi LIJEPO IZNENAĐENJE, Raku SREĆA, Djevici će pogodovati za LJUBAV, Ovan će uživati, Lava će iznenaditi bivša ljubav…

OVE SEDMICE: Blizancima dolazi LIJEPO IZNENAĐENJE, Raku SREĆA, Djevici će pogodovati za LJUBAV, Ovan će uživati, Lava će iznenaditi bivša ljubav…

3 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Ove sedmice: Bit ćete vrlo šarmantni. Vaše će zavodničke moći biti na maksimumu, a najintenzivnije će biti u vašem profesionalnom životu. Ako imate želje ili snove ili želite povišicu, ovo je vrijeme da izrazite te želje. Trebate samo dati glas onome što želite, a pustite da vaš šarm učini ostalo.

 

 

BIK

Ponovno ste u procesu učenja kako sanjati. Ovih posljednjih nekoliko mjeseci bilo je teško jer su vam se mogućnosti činile ograničenima. U posljednje ste vrijeme puno radili kako biste svoj maštarski život uskladili sa stvarnošću. Rezultat ovog truda je da se povećala vaša želja za ostvarenjem svojih snova! Idite za njima, ali nježno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Danas ćete vjerojatno dobiti lijepo iznenađenje u vezi, posebno u privatnom životu. Vaši bliski mogu pokazati svoju zahvalnost nekim iznenađujućim činom. U svakom slučaju, imate vrlo dobre šanse da se nađete u središtu stvari, naklonite se pod svjetlima reflektora i odjeveni do devetke. Prihvatite pljesak koji vam dolazi.

 

 

RAK

Ovo je vrsta dana u kojoj vam sreća dolazi na put, posebno kada su u pitanju veze. Možda će vas prijatelj upoznati s iznimnom osobom koja vam pomaže u ostvarivanju profesionalnih fantazija. Ili će vas možda partner iznenaditi promišljenim darom. Kako god se vaša sreća manifestirala, vjerujte da će ovo biti jedan sjajan dan.

 

 

LAV

Ako je posljednjih dana atmosfera bila napeta, možete primijetiti da su se danas stvari znatno popravile. Možda ćete čak uspjeti razmijeniti ljubaznosti s ljudima s kojima ste prije uvijek imali poteškoća u razgovoru. Ovo će biti mirni dani, stoga idite uz tok umirujuće astralne energije i uživajte u tome. Poziv bivše ljubavi mogao bi iznenaditi i ostaviti bez teksta!

 

 

DJEVICA

Jeste li odlučni osvojiti naklonost posebne osobe? Jeste li u posljednje vrijeme posvetili puno energije tom cilju? Jeste li zainteresirani za oživljavanje vašeg braka? Ovi dani su izuzetno povoljni za ljubav. Sada je vrijeme za ludo flertovanje, pisanje ljubavnih pisama i šetnju ljubavnom ulicom!

VAGA

Iskoristite naredne dane da provedete kvalitetno vrijeme u ugodnom malom gnijezdu u kojem vi i vaša obitelj toliko uživate. Sretni su dani, kao kod kuće. Vlada zdrava, mirna atmosfera i razbija domaće tenzije. Iskoristite priliku da napunite baterije. Uskoro će vam trebati puno energije.

 

 

ŠKORPIJA

Ovi dani su dobri za ljude sa znatiželjom i maštom – uključujući i vas! Budući da niste baš u vrhunskoj emocionalnoj formi, bit ćete posebno zahvalni na darovima koje danas donosi. Ako ste željni upoznati druge ljude ili istraživati ​​nove aktivnosti s prijateljima, učinite to. Aspekt je pogodan za zabavu.

 

 

STRIJELAC

Možda ste u posljednje vrijeme bili tmurni, ali bi vam se trebalo vratiti dobro raspoloženje. Možete krenuti na svoje putovanje s punim povjerenjem u njegove astrološke aspekte. Bit ćete još privlačniji nego inače, a ljudima će vaš šarm biti neodoljiv. Obećavaju vam mnoga korisna iskustva u karijeri i ljubavnom životu!

 

 

JARAC

Vaš sjaj nadmašuju sve ostale. Ti si zvijezda! Vaša želja je bilo čija zapovijed. Ljudi oko vas možda računaju na to da ćete im biti vođa. Iako uživate u ovoj ulozi, ne zaboravite se prepustiti privatnim užicima. Mali dar za sebe, avantura za zabavu ili možda neko vrijeme nasamo može biti ono što vam treba.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovo je pozitivan dan. Osjećate se smireno i uravnoteženo i tolerantnije nego inače prema živim raspoloženjima i strastima drugih. Ako se možete snaći, odmorite se od svog užurbanog rasporeda i posvetite nekoliko minuta sebi. Niste navikli na takvo samozadovoljavanje, ali bi vam to dobro došlo u svijetu.

 

 

RIBE

Osjećat ćete se duboko povezani sa svojim životom. Atmosfera je jasna, omogućuje vam da vidite sav napredak koji ste napravili prema svojim ciljevima. Osjećat ćete veliko zadovoljstvo, kao i uvijek kada jasno vidite smisao svog života. Uzmite danas da odmorite na lovorikama. Također shvatite da neke stvari još treba učiniti.