Sudbina OVIM znacima sprema nešto vrlo bitno, dok jedan znak MORA SLUŠATI SVOJE SRCE iako drugi misle da  je to GREŠKA!-/

Sudbina OVIM znacima sprema nešto vrlo bitno, dok jedan znak MORA SLUŠATI SVOJE SRCE iako drugi misle da  je to GREŠKA!-/

18 kolovoza, 2022 0 By Admin

OVAN

Za sretnu vezu je potrebna obostrana ljubav, odnosno dvije osobe koje se vole, a u vašem slučaju izgleda da to više nije tako. Vrijeme je da pogledate istinu u oči i da shvatite da vaša voljena osoba više ne osjeća isto.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Bez obzira da li ste u vezi ili niste ovo će biti sjajan period za ljubav. Vi vrlo dobro znate tko je osoba koja vas može usrećiti, a ništa manje od toga nećete dobiti. Uživat ćete kao rijetko kad, a nema sumnje da ste to i zaslužili.

 

 

BLIZANCI

Činili ste dobro i sada je vrijeme da vam se dobro dobrim vrati. U narednom periodu vi ćete zaista uživati, ali vi ste to i zaslužili. Nisu vam svi protekli dani bili laki, ali zato će dani koji dolaze biti puno ljepši i sa puno više mira.

 

 

RAK

Narednih dana morat ćete donijeti neke odluke i tu nema viš mjesta i vremena za odgađanje. Morate odlučiti što je ono što vam za sreću treba ili bolje reći tko. Nemojte bježati od emocija ako smatrate da postoji osoba koja bi vas mogla usećiti. Pružite si šansu.

 

 

LAV

Morate znati da vam puno ljepši dani nego što je to sada slučaj. Na vama je da slušate glas svog srca i da uživate u svemu onome što će vam život, sudbina, ali i zvijezde ponuditi. Jedini problem bi mogao biti š’to ćete imati dosta obaveza i nedostatak slobodnog vremena.

 

 

DJEVICA

Vrlo je važno da znate da je nekome iskreno stalo do vas. Nemojte se poigravati sa osjećajima te osobe. Ako ne možete uzvratiti emocije, jednostavno se udaljite i ne pružajte lažnu nadu. Ako možete uzvratiti emocije, prepustite se ljubavi.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2